Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE ludzie w zwiazkach czy teknicie za swoimi bylymi

Polecane posty

Gość gość

xczy jest tu ktos w zwiazku a mimo to czasami lub czesto teskni za kims z kim kiedys byl ? czy to tesknota za bylym lub byla oznacza ze az tak bardzo nie kocha sie swego obecnego partnera? jesli tesknicie to za czym tka konrketnie np. ze tym jak ta osoba wam rozszmieszala czy np za tym jak potrafila was calowac ?

Gość gość
jak mysli sie o bylych to znaczy ze cos sie do niego czuje

Gość gość
a w życiu

Gość gość
bylam w 2 dlugoletnich zwiazakch i za zadnym nie tesknilam nawet przez chwile wiec nie rozumiem ludzi ktorzy teknia za bylymi, chyba ze zwiazek rozpadl sie bo ta 2 osoba juz nie chciala byc wiec moze ta 1 osoba nadal kocha ta 2 dlategi teskni.

Gość gość
ja jestem z dziewczyną juz pare lat ale czasami wspominam swoją byłą

Gość gość
ja tesknie własnie za konkretnym zachowaniem a nie za facetem. Z tamten był takim typowym łajdakiem ale miał polot - życie z nim to była jedna wielka przygoda. Teraz mam takiego spokojnego, kochanego faceta. Byważe tęsknię za tamtym szaleństwem... ale zwykle szybko przypomina mi sie ta ciemna strona byłego i to jak sie w swoim szaleństwie zatracał. Teraz jest nudno ale bezpiecznie :D

Gość gość
ktos jeszczee?

Gość buźka 89
Nie, nie tęsknię ;) Mimo, że z byłym rozstałam się w przyjaźni, nie skrzywdził mnie to za nim nie tęsknię. Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa i spełniona w związku :) Myślę, że coś musi być nie tak żeby zatęsknić za kimś z przeszłości ;)

Gość gość
upppka kupka

Gość gość
Ja jestem z tej drugiej strony, bo to mój facet chyba tęskni za swoja byłą. Tamta go zostawiła dla innego, gdyby go nie zostawiła, to na pewno byliby dzisiaj razem. Wiecie jak boli świadomość, że partner ciagle cos czuje do swojej byłej? :(

Gość gość
no wlasnie mam podobniej- jest ktos kto mi sie podoba ale sam mi powiedzial ze teskni nadal za swoja byla a nie sa juz razem pol roku i soie mysle ze najwyrazniej on nadal ja kocha

Gość gość
ja tesknilam za bylym przez kilka miesiecy ale raczej za jego 'obecnoscia' niz za nim samym, wieccei jak ogladlaismy razem filmy przytuleni do siebie, albo jak np bylam sama w dni moich urodzin to sobie myslaam ze moglabym wyjsc z nim chociazby na kolacje

Gość gość
Ludzie no to nie wchodźcie w zwiazki z nowymi osobami, nie szukajcie kogoś nowego,jesli ciagle coś czujecie do swoich byłych..... :O Bo później tylko krzywdzicie tych nowych partnerów! Najpierw sie wyleczcie z byłych, a poem sobie kogoś szukajcie

Gość gość
zgadzam sie z powzyszym postem. dajcie sobie czas zeby sie z kogos wyleczyc. uczucia mijaja (stety czy niestety) ale jak ktos sie uprze i bedzie rozpamietywal 'cudowna; przeszlosc to dobrze to nie wrozy. osobiscie jesli podobalby mi sie ktos kto wiem ze jeszcze sie nie wyleczyl ze swojej bylej to staralabym sie go unikac a nie angazowac sie w zwiazek liczac ze on o niej zapomni.

Gość gość
nigdy w życiu, chociaż właściwie rozstaliśmy się w zgodzie, związek nie był jakiś tragiczny (nikt nikogo nie tłukł ani nie zdradzał) to uważam, że to była najlepsza decyzja w moim życiu!

Gość gość
jesli ktos jest w zwiazku i teskni za kims innym to znaczy ze w obecnym zwiazku czegos brakuje.

Gość gość
Nie, wcale nie musi czegoś brakować :O To znaczy, ze ta osoba nie wyleczyła się z poprzedniego zwiazku, ciągle cos czuje do eks i zbyt szybko wzięła się za poszukiwanie nastepnego partnera, raniąc go w ten sposób :O

Gość gość
bo prawda jest taka ze ludzie nigdy nie sa zaspokojeni w 100% i tylko durnoty im w glowie i jak nie maja problemow to sobie samie je wymyslaja

Gość gość
czekam na wiecej

Gość gość
no dawac ludzie piszcie

Gość Jiooolietka
Zgadzam sie ....to okropnie boil gdybym jestesczyims zastepstwem I ta swiadomosc ze wystarczy jeden gest poprzedniczki/poprzednika I ktos z toba bez zastanowienia zerwie....najlepiej od razu konczyc zwiazek bo marnuje sie wtedy swoj cenny czas I nerwy :/

Gość gość
Ja bylam z facetem 2lata.Nie potrafie wytlumaczyc dlaczego,ale bylam od nieo wrecz uzalezniona.Uczuciowo oczywiscie.Zostawil mnie,mial inne na boku,ale mniejsza o to.Dochodzilam do siebie ponad dwa lata.Potem byly jakies zwiazki,ale w porownaniu z tamtym uczuciem,cieniutkie bylo to moje kochanie.Juz nigdy do nikogo nie czulam tego,co wowczas.Albo wypalilam sie wewnetrznie,albo az tak zawiodlam,bo ja wiem?Moje mysli o tamtym krazyly maniacko w mej glowie przez ponad 8lat,choc nigdy go juz nigdy wiecej.Jestem sama,nie chce juz byc z nikim,nie umiem.Tamta milosc byla jakas wyjatkowa,inne byly tylko jej namiastka.Teraz mysle o nim sporadycznie,ale zdarza sie..

Gość gość
ja jestem w zwiazku z facetem i niedawno uslyszalam jak mowil do swojego przyjaciela ze czsami teskni za byla (zostawila go dla innego) i powiem szczerze ze mnie to zabolalo i jakos nie moge przestac o tym myslec. ja za swoimi bylymi nie tesknie, nie wspominam ich, nie mysle o ich i w ogole mi ich nie brakuje.

Gość gość
uppupupup

Gość gość
tęsknią ci co zostali porzucenia.

Gość gość
a nieprawda - ja zostawilam swojego meza bo mnie zdradzal a czasami jednak za nim tesknie

Gość gość022
Ja za jednym z moich facetów tęskniłam niezależnie czy byłam sama cz w innym związku. Między innymi dlatego, rozstawałam się z tymi facetami.