Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetkakokdsrshdj

mój kot

Polecane posty

Gość Anetkakokdsrshdj

zawsze jak leże albo siedze to mój kocur ociera się pyszczkiem o moją twarz najczęściej o usta albo chce włozyć mi swój nos tez do ust albo do nosa tak samo swoimi ustami o moje ciąglesię omnie ociera rano nie daje mi spać gdy tylko wpuszcze go do pokoju to staje sie nie do zniesienia, ciągle sie na mnie kładzie i staje a kiedy podchodzi do mnie inny kot (mam 2 )togo atakuje i odgania . kocur ma prawie sześć miesięcy bo urodził sie 1 czerwca to chyba nienormalne zachowanie w jego wieku i nie tylko w jego NIE WIEM CO MAM ROBIĆ ON TRAKTUJE MNIE JAK KOCIĄ SAMICZKĘ !

nie traktuje cie jak kocia samiczkę, tylko jak matkę kocury nie ocierają się pyskami o kocice tylko małe koty wymuszają karmienie liżąc matkę w pysk masz 2 koty i zupełnie nie znasz ich naturalnych zachowań???? poza tym, skoro kocur ma pół roku to zbieraj się na kastrację, zanim założysz kolejny durny temat, że "kot nie sikał a teraz sika, co mu jest?"

Gość gość
Kot cie kocha i uważa za rodzinę. Tylko się cieszyć!

Gość gość
ewka jaką ty jesteś alfą i omegą, qrwa! durne babsko z ciebie, stare a durne, czy ty nie możesz odpisać normalnie dziewczynie, musisz wplatać do swojej odpowiedzi obrażające ludzi słowa??? musisz??? to pytanie retoryczne, nie musisz na nie odpowiadać DURNYMI słowami

Gość gość
zacznij od siebie w takim razie ;)