Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dociera do mnie ze w dziecinstwie musialam byc molestowana przez brata

Polecane posty

Gość gość

Podejrzewałam to od jakiegoś czasu ale teraz nabieram pewności. Zawsze miałam problemy z nerwicą, depresją, zawsze miałam spaczony obraz związku - dawałam się wykorzystywać, manipulować i robiłam wszystko byle tylko nikt mnie nie odrzucił...tak mam do teraz, mam stale poczucie winy, kompleksy, poczucie, że jestem gorsza. Mój brat zawsze mnie nienawidził, nazywał k***ą szmatą mimo, że nie miałam wtedy chłopaka. Nawet jak założył rodzinę i nas odwiedzali to mnie strasznie gnoił, wyzywał. Niedawno przypomniałam sobie wydarzenie z dzieciństwa - miałam lalkę barbi i lizałam tej lalce krocze! Nawet nie wiem skąd mi się to wzięło, mój drugi brat jak to zobaczył to zabrał mi tę lalkę i się pytał czemu to robię, ale już nie pamiętam co mu powiedziałam. Potem jak pierwszy raz kochałam się z chłopakiem to pamiętam, że nic mnie nie bolało, wcześniej jak się dotykałam to nie mogłam wyczuć błony tak jakby jej nie było! Sama nigdy nie pamiętam by ten brat mnie dotykał czy coś ale często zostawałam pod jego opieką, wiem z opowieści mamy. Moje życie seksualne jest w miare normalne ale cieżko mi osiągnąć orgazm....powiem wam też coś strasznego za co strasznie się besztam za każdym razem i co mnie strasznie obrzydza ale to się dzieje...odczuwam podniecenie gdy widzę małe dziecko...w życiu nie zrobiłabym dziecku krzywdy, nawet nie mam takich myśli, po prostu małe dzieci kojarzą mi się z seksem. Czy to możliwe, że byłam molestowana?

Gość gość
to temat dla psychologa nie szukaj tu pomocy.Twoje fantazje sa grzechem , moga skonczyc sie bardzo zle dla jakiegos dziecka,jestes chora.

Gość gość
to nie są fantazje absolutnie! To reakcja organizmu, umysł nie ma tu nic do rzeczy to czysta fizjologia, nie zrobie krzywdy dziecku

Gość gość
Gdyby to się działo tak wcześnie że nawet nie zapamiętałaś niczego, to raczej ci się wydaje. PS z tego co piszesz, masz jakieś niezdrowe podejście do sprawy seksu i to raczej z charakteru wynika, może zawsze byłaś takim dziwakiem i brat cie nie akceptował stąd jego zachowania. Pamiętasz jak lizałaś lalke ale nie pamiętasz żadnej takiej czynności ze strony brata, więc nie wymyślaj mu win po prostu jesteś dziwolągiem :-/ Pedofile to zwykle nie są osoby molestowane w przeszłości. Ktos kogo molestowano raczej unika kontaktów seksualnych i do pedofili ma obrzydzenie. A ty masz pedofilskie skłonności, ale przez to że jesteś kobietą nie masz takiego popędu żeby spuścić ciśnienie jak facet, gdybyś była mężczyzną to w razie sprzyjających okoliczności mogłabys zrobić jakiemuś dziecku krzywdę.

Gość gość
matko ale ja też mam obrzydzenie do pedofili, nie rozumiecie tego? Po prostu nie rozumiem czemu moje ciało tak reaguje, naprawde nie na miejscu jest nazywanie mnie dziwolągiem, nie znając mnie ani mojej sytuacji, skąd jako mało dziecko niewiedzące nic o seksie mogłam lizać lalkę tam, skoro nikt mi tego nie pokazał?

Gość gość
moze stad ze jestes psychiczna i powinnas sie leczyc

Gość gość
to powazna sprawa -to jest zboczenie ,kiedys nie dasz sobie rady i zrobisz cos czego bedziesz zalowac

Gość gość
prowo 7/10

Gość gość
A ja Ci wierze. Wielu dzieciom rodzina nie wierzyła, a jak już mówiły, że ksiądz molestował, to w ogóle dziecko psychiczne i trzeba je zamknąć w psychiatryku. Idź do psychologa, może uda mu się wyciągnąć jakieś wspomnienia z dzieciństwa.