Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejestkolorowo000

CO Z NIM ZROBIĆ POMOZCIE

Polecane posty

Gość niejestkolorowo000

Hej Wam, nie wiem juz sama co robić, więc postanowiłam tutaj do Was napisać... A więc jestem z chłopakiem juz 4 miesiace wszystko super i fajnie, ale ja chyba chcialabym cos bardziej dojrzałego? Ciągle jest zazdrosny, nawet jak gadam z kolegami, własnie tylko kolegami, robi o takie d**erele awantury, że ja już wymiękam, tyle razy juz o tym z nim gadalam, ale jak do ŚCIANY! Nie wie, że go kocham, ale jak ja mam mu to pokazac jak sie nawet ze mną nie spotka nie umówi.... Ciągle mi mowi ze mnie kocha, że jestem tak bardzo ważna, i co on bezemnie zrobi, ale ja tez tak moge mowic. Proponowalam ostatnio wyjscie do kina, to mi powiedzial ze nie moze wychodzic do konca grudnia ( wczesniej mowił, ze nie ma problem ). Juz nie mam sił co ja mam robic taki ''niby zwiazek'' jak to sam ujął. Taka prawda kocham go naprawde, ale czy to ma jakikolwiek sens... Juz tak mi sie chce plakac, juz nawet nie mam ochoty sie z innymi spotykac, bo zaraz bedzie ze go zdradzam... Czuję się jak taki ptak w klatce. A ja chcę sie bawić dobrze bawic wiem że sa granice BARDZO DOBRZE TO WIEM, ale jak ja sie z nim widzialam 3 razy w ciągu 4 miesiecy. Tak troche slabo. Ja już naprawde wymiękam, zmienilam się. Straciłam kontakty z przyjaciółkami, bo spedzam z nim w szkole cały czas... :( Powiedzcie co robić nikt nigdy mnie tak nie ograniczał nie chce sie na to zgadzac, ale jak mam go sluchac 3 godz. to mi sie niedobrze robi. NIECH MI KTOŚ POMOZE

Gość Zębek
zapytaj go czy Cię kocha i powiedz mu żeby nadrobił w chodzeniu z Tobą odpowiedzialnością za Twoją miłość. niech się poprostu zmieni. To tEŻ zależy od CiebiE.