Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia się okres ból brzucha większy biust

Polecane posty

Gość gość

Hej, od półtora tygodnia spóźnia mi się okres. Bardzo boli mnie brzuch i powiększyły mi się piersi. Z mężem od roku współżyliśmy na zmianę, raz z antykoncepcją a raz bez. Dodam, że ucieszylibyśmy się z potomstwa. Od paru miesięcy zauważyłam, że mój cykl się wydłużył z 30 dni do 33 oraz pierwszy dzień miesiączki nie zaczyna się krwawieniem jak zawsze, tylko plamieniem a dopiero na następny dzień jest normalny okres. Zrobiłam test w spodziewanym dniu miesiączki i wyszedł negatywnie. Czy miałyście podobną sytuacje? To jest kwestia hormonów?

Gość beatka26
hej ja mam poodbno sytuacje umnie dzis 31 dc i okresu nie widac piersi powiekszone,z mezem stram sie juz 4 cykle test robilam 2 dni temu i tez negatywny wiec chyba nic z tego i trzeba czekac spokojnie na okres ja mysle ja mam cykle 28 dni poprzedni a jeszcze poprzedni 34 dni wiec kurcze tak roznie

Gość gość
Jutro rano powtórzę test. Jest to strasznie frustrujące, że mija np. 40 dni od pierwszego dnia poprzedniej miesiączki, test negatywny, a za dwa dni dostaje się okres :/

Gość beatka26
no ja tak mialam z akazdym cyklem poprzednim stran robilam test a na drugi dzien miesiaczka a jak narazie cisza juz wsumie jutro 32 dc eh my kobiety to lekko nie mamy:)

Gość gość
Mówi się, żeby nie wpadać w paranoje i nie myśleć o dziecku. Tylko, ze na początku w ogóle nie myśleliśmy o tym jak pisałam na początku. Uprawialiśmy seks spontanicznie, czasami się zabezpieczaliśmy, czasami nie. I tak przez parę miesięcy a dziecka jak nie było tak nie ma ;) Jeszcze teraz ten cykl się rozregulował i przez to zaczęłam sprawdzać czy to ciąża.

Gość beatka26
ja odstawilam tabletki na poczatku wrzesnia i szlismy na calos najpier okazala sie z eowulki nie bylo ale cykle w miare regularne sa a teraz jak w tym cyklu owulka byla to pewnie sie nie udalo heh

Gość gość
A robisz testy na owulacje? :) Widziałam w aptece takie testy za około 10 złotych, ale stwierdziłam, że jeszcze się wstrzymam z nimi.

Gość gość
Ludzie! dwie kreski! :D Nie mogę aż uwierzyć, że się udało! :)

Gość gość
gratulacje :)

Gość zosiamałala
gratulacje kochana!!!!

Gość lolkaaa89
Dzisiaj byłam na usg dopochwowym i nic nie było widać :/ Ewentualnie babka miała wątpliwości, że gdzieś zamglona jest maluteńka czarna kropka. Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 18 listopada, ale za to moje cykle to 33-36 dni, więc długie. Sądzicie, że jeszcze będzie wszystko ok? Dwa testy wykazały ciążę, cycki bolą, okresu brak.

Gość gość
lolka. idź na bete wtedy Ci dużo wyjaśni :-)