Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzi dziecka

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak nienawidzi mojego siostrzeńca. I co ja mam z tym zrobić? przykro mi jak fix-bo to dziecko 7 letnie. I zapatrzone w swojego wujka jak w obrazek a ten najchętniej chyba chciałby żeby dziecko w ogóle nie istniało. Wszytko go wkurza!!!! I co z tym zrobić?

Gość gość
to prostak;moze nienawidziec ale nie musi tego dziecku pokazywac-zostaw go z chama nic sie nie da zrobic

Gość gość
no co, można nie lubić dzieci do cholery. Inna sprawa jak dzieciaka wyzywa czy coś. Ja dzieci nie lubię więc ich unikam i tyle. i mam w doopie czy komuś jest z tego powodu przykro czy nie

Gość gość
tak, tylko że to dwie najbliższe mi osoby. I serce pęka że stary chłop a nie odpuści dziecku. Zresztą skoro on jest taki do młodego to i pewnie dla swojego będzie taki sam

Gość gość
dla mnie to burak, jak można nienawidzić 7 letniego dzieciaka. Podejrzewam,że mały go denerwuje, bo chce żeby mu poświęcić czas. oj przyjrzałabym się na twoim miejscu temu twojemu chłopakowi. Jak jego już teraz irytują dzieci, to co będzie potem.

Gość gość
najlepsze, że on ma już pod 40-stke. I jest starym kawalerem... I mam dylemat-zostawić go czy nie...Chyba bardzo mi przykro, że mówi co mówi ...nigdy nie przeprosił

Gość gość
"mój chłopak" - facet koło 40, wtf? "Mój chłopak" to można mówić w liceum albo na studiach, jak już taki stary chłop to napisałabyś chociaż że to "mój facet", bo myślałam, że to jakiś szczyl koło 20

Gość gość
no stary, stary-ale jak nie narzeczony to co? chłopak:) ale zgadzam się z Tobą "facet " :) stary chłop który nie lubi dzieci, ludzi i w ogóle wszystkiego... Tylko po co mi to da jasnej cholery mówi - żebym odeszła?

Gość gość
ja myślałam, że to taki koło 20 facet, a to stare byczysko. Mój sąsiad mając 42 lata został dziadkiem. Teraz ma 3 wnucząt i 44 lata. On te dzieci uwielbia , a one jego. Coś nie tak z tym twoim "'chłopakiem"

Gość gość
ja też kocham dzieci-zawsze marzyłam, że będę miała swoje...teraz już w to wątpię bo jestem stara.

Gość gość
adoptować można do 40, więc na pewno taka stara nie jesteś, albo bierz się do roboty.

Gość gość
jaki stary taki głupi,jeśli chcesz mieć dzieci to chyba nie z nim,olej go.