Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chyba chce sie wprosić na sylwestra

Polecane posty

Gość gość

Sama w tym roku (po szalonym poprzednim) mam zamiar spędzić sylwestra spokojnie z 3 przyjaciółkami znanymi od lat. Jakoś w tym roku nikt z najbliższych znajomych nie robi szalonej domówki i mi to jest całkiem na rękę :) a teraz koleżanka (lubię ją ale jest całkiem irytująca czasem) wypisuje do mnie co robie, bo ona nie ma gdzie iść. Jak ją mogę uprzejmie spławić? Nie musi wiedzieć, że spędzam sylwestra z 3 koleżankami i że nie jest tam mile widziana :P

Gość gość
powiedz ze przyjaciólka Cie zaprosiła do siebie i tyle

Gość gość
sabat czarownic;p

Gość gość
nie sadzisz ze to nie milo kogos olac a ty jakbys sie czula na jej miejscu,zrob gest i zapros ,taki dobry uczynek na nowy rok

Gość gość
A dlaczego mam się rządzić i zapraszać obcą dla reszty koleżankę do nie swojego domu? :o I słuchać pół nocy jak to przyszedł do niej jeden facet i co on powiedział a co ona mu odpowiedziała i co mu dała do jedzenia? :P Ale właśnie nie lubię ludziom odmawiać w takich sytuacjach, bo zawsze mi głupio i szukam jakichś kretyńskich wymówek

Gość gość
powiedz że wyjeżdżasz gdzieś wszystko wszystkim ale nie można sobie robić pod górę z powodu jakiejś osoby

Gość gość
nie mogę tak kłamać, że wyjeżdżam, gadałam z nią niedawno, że jestem kompletnie bez kasy a pozatym moje wymówki zawsze muszą być całkowicie logiczne i bez najmniejszych szans na to, że prawda wyjdzie na jaw. :P Taka obsesja

Gość gość
jak nie u ciebie to powiedz ze zostalas zaproszona nie musisz chyba mowic dokad skoro to nie u ciebie

Gość gość
powiedz,ze idziesz do kogos, przecie nie jest twoja rola zapraszanie jej do cudzego domu. Ew mow,ze jeszcze nie masz do konca planu.

Gość gość
jeśli moge ci cos doradzić, to skłam cokolwiek miałabys wymyslić...niestety ludzie nie lubia prawdy, nie chcą jej...sama będąc szczerą wielokrotnie sie o tym przekonuje i właśnie moje postanowienie noworoczne brzmi: ściemniać ile się da w niewygodnych sytuacjach, każda prawda obróci sie przeciwko nam

Gość gość
napisz jej żeby spadała na drzewo i poszła na jakiś rynek czy gdzieś :D