Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZE KULU NAWIEDZONA UCZELNIA Z NAWIEDZONYMI LUDŹMI

Polecane posty

Gość gość

kul to zło nienawidzę tej uczelni, ludzie są zryci jak mało kto, kościół to sekta, wszyscy nawiedzeni, ich tematy to kościół każdy ma na fejsie zdjęcia z pielgrzymek, święte obrazki na profilowym!!! wszyscy poważni, ą,ę, rzygać się chce!!! to chore! psychicznie nie wytrzymuję w tym miejscu!!

Gość gość
a coś ty myslała idac na KUL????? że bedzie grupenseks?:):):)

Gość gość
wlasnie ;) ;) ;)

Gość gość
niee, ale myślałam, że jednak będzie troche normalnych i oświeconych ludzi, ale niee!!! bo to wszystko z oazy, neokatechumenaty jakieś, różańce na tapetach!!! nie żartuje, to jest chore!! nawet nie wiecie jak psychicznie mi jest źle będąc na kulu, on wysysa ze mnie energię..

Gość gość
to daj sobie spokój, zalicz wszystko i od nowego roku się przenieś

Gość gość
zalicz, przenies sie, nie wspieraj tego towarzystwa chocby obecnoscia swojej inteligentnej osoby, szkoda cie na to.

Gość gość
nie mam gdzie:c jest niby umcs, ale no nie wiem :/ chciałabym do innego miasta, ale ze wzg finansowych jest to raczej nie możliwe... nie chcę tam wracać po nowym roku :(

Gość gość
haha kto normalny idzie na kul haha

Gość gość
idz na umsc, zdecydowanie

Gość gość
a czego się spodziewałas po uczelni katolickiej? że będzie normalna, świecka? idź na umcs i nie udawaj głupszej niz jesteś

ej ja jestem na kulu i jakoś nie narzekam, jeżeli nie chcesz się angażować w jakieś organizacje to się nie angażuj, jest wolność, ja się nie uważam za jakąś wierzącą, ale to prawda, dużo osób jest pieprzniętych na punkcie wiary na tej uczelni.. ale są też normalne, za to wykładowcy zawsze dają szanse itd.. a jaki kierunek studiujesz?

Gość gość
psychologia wytrzymałam te wszystkie przedmioty katolickie, ale tych ludzi zdzierżyć nie mogę!!! w sumie niektórzy wykładowcy też sfiksowani na punkcie kościoła, boga etc. czasami nie dało się słuchac wykładów tych pieprzyli!! przestałam przyznawać się ludziom, że interesuje mnie psychotrnoka itp, bo robili duże oczy i chyba myśleli, że jestem wysłannikiem szatana! serio ludzie na kulu są j******i, nie przyjmują do wiadomości innego punktu widzenia, oni widzą tylko kościół, nie boga, kościół!!!