Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeśli mam powodzenie i słyszę dużo komplementów to mogę byc brzydka

Polecane posty

Gość gość

dość często faceci mnie zaczepiają , nawet obcy się zdarza ,że podchodzą.i czesto słyszę ,że niby jestem ładna od rodziny i znajomych... ale jakoś w to nie wierzę ,a sama siebie nie potrafie ocenić. Myslicie ,że moge byc brzydka mimo to? nie mam opinii puszczalskiej itd

Gość gość
niby w czym p******ę jak połamana bo nie bardzo rozumiem?

Gość gość
raczej nie :)

Gość gość
Nie. Widocznie się podobasz. O ile komplementy od rodziny mogą byc mało szczere (ale nie muszą) to powodzenie u facetów o czyms jednak świadczy

Gość gość
no zdarza się czasem ,że podchodzą np ostatnio w galerii taki jeden facet mnie zapraszał na kawę , nie codziennie co prawda ,ale bywa :)

Gość gość
Ja też mam powodzenie i w klubach i tez na ulicy zwracają na mnie uwagę ,ale tak samo autorko w to nie wierzę. To nie kwestia urody tylko brak samoakceptacji

Gość gość
o jeju mi tez sie zdarzylo, ze obcy mi mowili, ze jestem ladna a ja sobie tez sie taka ladna nie wydaje autorko a jak z Twoim poczuciem wartosci, moze tu masz problem?

Gość gość
mam dośc duze kompleksy mimo tego. nie wiem dlaczego ,ale tak jest, jakoś często nie wierze w te słowa czy też często odrzucam facetów którzy mnie podrywają nawet jeśli mi się spodobają bo się peszę. Mialam kilku facetow na stałe ,ale jestem ogólnie dość niesmiała osoba

Gość gość
ale tak się zastanawiałam i może to dlatego ,że kiedys ,jako mastolatka za dobrze nie wyglądałam? bo byłam gruba, zaniedbana i przez to brzydka, dopiero jak się wzięłam za siebie to wyladnialam

Gość gość
poknij sie w makowke pusta i niezadawaj takich pytan,co ty idiotka jestes czy co?a moze masz 16 latek?

Gość gość
nie dam fotki bo jak pisałam mam kompleksy i ewentualna krytyka tutaj nawet złośliwa by mnie zdołowala,a po drugie chce być anonimowa

Gość gość
to nie sądzę żebys była brzydka