Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprzedażowa

Mamy gdzie już są konkretne wyprzedaże w Warszawie

Polecane posty

Gość wyprzedażowa

Pytanie jak w temacie :) Chodzi mi głównie o ubrania, dla kobiet, dzieci...

Gość gość
W centrach handlowych na 100000% Arkadia, Blue city, ch targowek, m1, galeria Mokotów, promująca, galeria Wileńska, wola park, reduta itd. Serio nie wiesz?

Gość wyprzedażowa
tzn. chodzi mi o konkretny gdzie są takie prawdziwe wyprzedaże, a nie 10% tylko na niektóre ciuchy ;), no i chyba nie wszędzie już się zaczęły...

Gość gość
Przeważnie są juz powyżej 50% Ja np mam kartę promodu i dostaje od nich newslettera. Nie byłam jeszcze w sklepie stacjonarnym, ale w ich sklepie internetowym są promocje sięgające 70%. I to są prawdziwe promocje, bo patrzyłam na rzeczy, które kupiłam wcześniej. Np za bezrekawnik zaplacilam 129 zł, a na stronie kosztuje juz 38 ;). Oczywiście nie ma pełnej rozmiarowki i kolorystyki,ale i tak warto.

Gość wyprzedażowa
ja też uwielbiam promod :), tylko jednak spodnie to wolę przymierzyć, w tamtym roku też mi się udało tam fajne na wyprzedażach kupić.

Gość gość
Ni to ruszaj na podbój promodu ;). Ja sie wybieram w poniedziałek, może coś jeszcze zostanie :D ;) A tak na serio, to rok temu robiłam wyprzedazowe zakupy w styczniu (ze wzgledu na wyjazd ) i tez sie obkupilam :)

Gość wyprzedażowa
No właśnie dlatego się pytam, czy już jest sens jechać, czy poczekać, ale chyba pojadę 2 razy ;), bo dziecko też musze obkupić.

Gość gość
Masakra, nie wchodzę juz na ta stronę, znalazłam juz inne rzeczy, które mam (oczywiście mój rozmiar i moje kolory ) przecenione od 50 do 70% :D.

Gość wyprzedażowa
ja też właśnie buszuję :D, ale najpierw zobaczę co jutro znajdę w stacjonarnym ;)

Gość gość
No to życzę Ci udanych łowów :).

Gość gość
No to życzę Ci udanych łowów :).

Gość wyprzedażowa
trochę przykre że sukienka którą kupiłam w październiku teraz kosztuje 50% mniej, no ale jestem z niej bardzo zadowolona, więc nie żałuje kasy ;)

Gość wyprzedażowa
dzięki ;)

Gość userrrka43
w sklepie z butami Sellyo jest wyprzedaż świąteczna -20% także jak ktoś jeszcze nie ma kozaków to dobra okazja by w końcu je kupić w korzystnej cenie ;)

Gość gość
A czemu nie po prostu w sieci. Zróbcie sobie porównanie za ile te same buty co na mieście, kupicie w necie. Ja np. botki kupiłam za 70 zł mniej na Mergu, a na mieście niby była wyprzedaż. Na Mergu... nie ;/