Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent gorszy niz ksiazka albo tania perfuma co dostaliscie w tym roku

Polecane posty

Gość gość

piszcie jeden najgorszy prezent tego roku u mnie: ksiazka :/

Gość gość
ja Cię przebiję: ksiażka bez ilustracji:(

Gość gość
o perfuma :D i opierdyol bedzie :D

Gość gość
pisze się: tanie perfumy!!!!!!!!!

Gość wujt
ja dalem kondomy z recyklingu ale niemieckie

Gość gość
książka to świetny prezent! Nie wyobrażam sobie życia bez czytania książek! No chyba, ze dostałaś podręcznik szkolny albo Biblię :p

Gość PYSK
dostalem szlawrok, kapcie, kubelek termiczny, nakladke na klawaiture, myszke ,kalnednarz, lampe, stolik do kawy, szelki, wszystkie prezenty podobaly mi sie bo dostalem od bliskich mi osob

Gość gość
pisze i mów się PERFUMY

Gość gość
pisze i mowi się perfum. Nie sluchaj ich

Gość gość
tobie bym kupiła podręcznik do zasad pisowni i mowy polskiej. chyba byś się pochlastała :D

Gość gość
PERFUMA? no masakra :D A książkę to ja sobie życzę na każde urodziny i święta ale cóż, niektóre tłuki wolałyby zestaw do wizażu żeby się popindrzyć przed lusterkiem :)

Gość gość
Szkoda książek dla takich analfabetów i tłumoków jak autorka tego topiku. Weź sobie dziewczynko malowidła i się poszpachluj, robiąc dziwne miny do lusterka, bo zapewne to lubisz najbardziej.

Gość gość
chciałam coś dopisać, ale to wszystko zmieściło się w zdaniu gościa przede mną. Nic dodać, nic ująć.

Gość magma23
W tym roku dostałam między innymi taki zestaw http://best-tea.pl/pl/c/Zestawy-upominkowe-Harney-Sons/11 i jestem zadowolona, bo lubię herbaty. Mam ich zawsze całą szafkę i sama też tworzę różne kompozycje. Dostałam tez zestaw kosmetyków i książkę, która już mnie wciągnęła.

Gość gość
właśnie dla analfabetów, którzy nie czytają ksiażek "perfuma' na dokładkę tania, jest w sam raz. Bo normalni ludzie, którzy ksiązki czytają i cieszą się z każdej, wiedzieliby, że są wyłacznie PERFUMY w liczbie mnogiej.!!!! Mogłabyś dostać jeszcze spodzień z tego gatunku, nożyczek, sanek i temu podobne dziwactwa. Bo analfabetom nic się nie nalezy. Co najwyżej ciepła strawa :D

Gość gość
gość tobie bym kupiła podręcznik do zasad pisowni i mowy polskiej. chyba byś się pochlastała ______ :-D :-D rewelka!

Gość gość
Ja kupiłam mężowi ksiazki za około 250zł. Autorka chyba by mnie udusiła za takie marnotrawstwo! :-D

Gość gość
Hehe i tak dostałaś zwykłą wodę toaletową a nie perfumy :)

Gość gość
czytaj uwaznie nie dostalam perfumy tylko ksiazke i tez byla droga herbaty i kosmetyki ucieszylyby mnie bardziej lubie praktyczne rzeczy

Gość gość
Babcine korale, co prawda z Monari, ale na przecenie widzę ich już pół roku i nie mogą ich wyprzedać. Dramat

Gość gość
Mąż dostał od mojej babci żel pod prysznic dla dzieci w różowej buteleczce z lalką Barbie do tego w torebeczce z księżniczkami Disneya, Na Wigilii nie bylo z nami żadnego małego dziecka,więc to raczej nie byla pomyłka

Gość gość
A ja nic nie dostałam i cieszyłabym się z książki,lub perfum.

Gość przebije was
Moje dziecko dostało zabawkę, z której jak wyrośnie i przestanie się nią bawić mamy oddać

Gość gość
hahah dobre z ta babcia i maz z rozowym szamponem barbie :D

Gość gość
od razu widać że autorka czy tam autor to analfabeta kt gardzi książkami, człowiek na poziomie czyta książki i posługuje się poprawną polszczyzną , zapamiętaj analfabeto !!!!! zanim po raz wtóry skompromitujesz się w necie , mówi się PERFUMY !!!!!!!!!!!

Gość gość
21:30 mistrz nad mistrzami :D :D :D

Gość gość
autorko autorze ksiąnżka jest lepsza bo mozesz opylic na al a taniej perfumy nikt chyba nie kupi ja dostalam kostium kompielowy wszystko fajnie na metce moj rozmiar ale jak zalozylam to kś hahah taki wyciety z przodu ze pipke bylo mi widac zenarda

Gość gość
Co się z tym światem dzieje? Ludzie gardzą książkami a potem piszą: perfuma... Ja książki uwielbiam (oczywiście nie te szmiry, które są wszędzie - jakieś chodakowskie albo inne sexy mamy) i w tym roku dostałam 5 książek i żałuję, że nie więcej (Miliard rzeczy dookoła, Bukareszt, Nie ma ekspresów przy żółtych drogach, Wojna nie ma w sobie nic z kobiety, Wi(e)dzieć). Dostałam też inne prezenty, bardzo przydatne ale nie rozumiem jak można nie doceniać książek ;/

Gość gość
ksiazki sa nudne a wszystko mozna wyczytywac w internecie

Gość gość
K***a co to jest perfuma?