Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tata sprowadza kochanki do rodzinnego domu

Polecane posty

Gość gość

Moja mama jest chora psychicznie i mój ojciec jest jej prawnym opiekunem, ale nie jest tak, że kompletnie nie ma z nią kontaktu. Na ogól normalnie się z nią rozmawia i wszystko normalnie rozumie co się dzieje. Jest jej strasznie przykro. Nic nie daje po sobie poznać,ale to widać. Ojciec przyprowadza do domu różne małolaty. Zamykają się w pokoju i normalnie uprawiają seks niczym się nie krępując. Wiem to wszystko od młodszej siostry, która niestety dalej musi z nimi mieszkać. Rozmawiałam z ojcem, ale to nic nie daje. Od kiedy matka zachorowała on tylko chla i panienki do domu sprowadza :(

Gość gość
przynajmnije cos uzyje chłop

Gość gość
na to chyba jest jakies prawo,zgłoś na policje znęcanie się psychczne ojca nad matką, naruszanie miru domowego a najlepiej skontaktuj się z jakimś adwokatem choćby przez internet i niech Ci on doradzi co można jeszcze podciągnąć pod takie zachowanie tego starego zboczeńca jeśli siostra jest nieletnia to może deprawowanie nieletniej też w to wchodzi

Gość gość
żadne prawo na to nie pomoże, chyba ze robi to na oczach matki albo twoich? Bo jeżeli w zamkniętym pokoju to możecie mu nakukać chociaż jest świnią.

Gość gość
tak ojca własnego mam na policje podać? A co sie wtedy z matka stanie? Trafi do jakiegoś ośrodka pewnie.

Gość gość
czy ojciec glosno jeczy?

Gość gość
"tak ojca własnego mam na policje podać? A co sie wtedy z matka stanie? Trafi do jakiegoś ośrodka pewnie." to po co piszesz o tym problemie tutaj skoro uważasz zachowanie ojca za normalne tak że się nie nadaje do zgłoszenia na policję? co chcesz go otruć? czy jakiej pomocy oczekujesz? ten twój "własny" ojciec to stary zboczony knur jest a nie ojciec żeby własny dom k....mi kalać to naprawdę ! Matce możesz opiekunkę wynająć jak taka dobra córka jesteś!

Gość gość
za co ja wynajme jak studiuje i ojciec mi jeszcze tyle kasy doklada :(

Gość gość
rozumiem tylko sie tak zdenerwowałam ,że mnie zaślepiło jesteś młoda i bez kasy, ojciec ci sponsoruje nauke a nad matką"sprawuje opiekę" czyli jesteście cała rodzinką na jego łasce i niełasce mówisz,że rozmawiałaś już z nim i nic jak grochem o ścianę, no cóż na razie chyba nie ma na niego siły ale może dobry bóg ześle na niego raka trzustki skoro ostro pije to się skończy zboczuch w jeden miesiąc, no ja w tej chwili innego wyjścia nie widzę

Gość gośćććććććććććć
ojciec może tak odreagowuje, trzeba z nim szczerze porozmawiać i modlić się o Waszą rodzinę

Gość gość
swoją drogą...czego chcesz od chłopa-ma przesrane życie - żonę - nie żonę, córkę na utrzymaniu, wszystko na jego głowie to chyba normalne, że chce czasem mieć coś dla siebie...

Gość gość
odreagowuje hahahaha raczej korzysta z okazji czuje się panem i władcą teraz może się gzić na oczach żony i dziecka stary , zgniły zboczeniec i nic więcej nawet k....wić sie trzeba umieć są agencje, hotele , motela dla starych zboczeńców a nie w domu swojej rodziny czy nie ma już żadnych granic w ludzkim zachowaniu, a najgorsze jest to,że zawsze znajdzie się jakiś psycholog z koziej d**y,ktory będzie takie zachowania dziada tłumaczył i tak z biegiem czasu zboczeńcy i pedały będą rządziły

Gość gość
Dokładnie, wykorzystuje sytuację. Żonie już pewnie zapowiedział, że jak się jej nie podoba, to ją odda do zakładu, bo ma takie prawo.

Gość gość
może skoro matka ma stwierdzona chorobę psychiczna to mogła by k******o siekierami pogonić ale by wiały d***** i zboczuch chciałabym to widzieć, a tak to na pewno ją zastraszył,że odda do wariatkowa i biedna siedzi cichutko chociaż dobrze wie co sie dzieje, to jest jak byk znęcanie się psychiczne