Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety trzymamy sie razem

Polecane posty

Gość gość

Hejoo , mam do was kobitki pytanko , uprawiam seks z mezem z prezerwatywa , ale ostatnio uprawialismy seks bez zabespieczenia , nie doszlo do wytrysku ,maz twierdzi ,ze nawet nic mu nie polecialo , chodzi mi o ten plyn przed wytryskiem , noi ja zastanawiam sie czy moge byc w ciazy , on zapewnia mnie,ze nie no ale jakie jest wasze zdanie kobitki , bo wiecie jak to z mezczyznami hmmm.. :) pozdrawiam serdecznie , bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi :)

Gość gość
skąd tępa trepiaro mamy widziec czy jestes w ciazy? yebnij baranka pustostanie umyslowy

Gość gość
S*******laj szukam normalnuch odp

Gość gość
a skąd my to mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży????

Gość gość
Jesli sie kochasz bez zabezpieczenia to zawsze jest prawdopodobieństwo, dodam ze niewielkie no ale jest. Sa tu dziewczyny ktore kochaja sie normalnie owulacja dokladnie wyliczona pelen wytrysk i nic, wiec na to nie ma reguly. Jednak w twojej sytuacji szanse sa bliskie zeru:)

Gość gość
Dziekuje , chciala, tylko waszych opini , co sadzicie o tym , jedna normalna tutaj , dziekuje :*

Gość gość
???też szukam jasnowidza...jest tu jakiś?

Gość gość
jedna normalna?? A co pozostałe nie są normalne bo nie są JASNOWIDZAMI?? ile Ty masz lat kobieto.. 10 - 15 ?