Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Pań i Kobiet

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was miała partnera który robił to pierwszy raz. Jak to wygląda z waszej strony.

Gość niegrzeczna 37
a jaka jest różnica między Panią a Kobietą? Poza liczbą liter?

Gość gość
Ja też się zastanawiam jaka jest różnica między Panią a Kobietą ;) i mam obecnie chłopaka dla którego byłam tą pierwszą i trudno było mi w to uwierzyć, bo już za pierwszym razem był świetny w łóżku, a teraz to już mam kosmos a nie seks ;)

Zdarzył mi się taki cud dwukrotnie i całkiem miło to wspominam. Pierwszy był pierwszy również dla mnie, drugi przyznał się po wszystkim :D Sama nie zauważyłam... ;)

Gość niegrzeczna 37
Łobuzie - dzięki :) MIło poczuć się Kobietą :D

Gość gość
Nie, żeby być panią wystarczy niewolnik.

Gość gość
różnica jest taka jak między damą a niedamą: 1) te by dały..... 2) a te nie..... Wytłumaczenie pełnym zdaniem dla niekumatych: Te by dały duupy a Te nie.👄🌼

Gość niegrzeczna  37
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 37. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag