Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FML

Owsiki

Polecane posty

Już dłuższy czas mam owsiki.Tydzień temu zażyłam pierwszą dawkę VERMOXU,ale nie potrafię dostosować się jakiejkolwiek diety .Od zawsze jadałam dużo słodyczy,nie mogę ich sobie odmówić.U mnie w domu słodycze są stałym gościem,a w okresie świątecznym szczególnie.Nie mogłam się powstrzymać i jadłam je w mniejszych lub większych ilościach.Nie wiem jak sobie z tym radzić,nie mam wystarczająco silnej woli,a jak zapewne wiecie mając owsiki mamy jeszcze większą ochotę na słodycze.Może macie jakąś sprawdzoną dietę??Proszę o pomoc! ;O

Gość gość
Możesz spróbować jeść np. Ryż z dżemem albo ryż ze śmietaną i sokiem owocowym. Płatki owsiane na mleku z drzemem lub marmoladą..albo midoem. Jogurty pitne lub o stalej konsystencji Mleko Mleko z p-latkami o smaku czekoladowym Owoce i jeszcze raz owoce... pomarancze pomarancze banany

Gość gość
27.12.13 [zgłoś do usunięcia Super porada i to szczególnie na OWSIKI :):):):):):)

Gość gość
Jeszcze nie sprzedaja owsików w aptekach jest to pozyteczne stworzenie

pożyteczne??nie rozumiem to jest tak bardzo obleśne...i na dodatek nie mogę jeść słodyczy,a nie wiem jak mam to wytrzymać,to niby tylko słodycze ale serio trudno zmienić jeden ze swoich nawyków

Gość gość
27.12.13 [zgłoś do usunięcia] Owsiki uwielbiaja słodycze,jedz je bedziesz je miała całe kolonie. Zeżrą cię i żaden lek nie pomoże

Jest wśród was ktoś kto miał owsiki?Jak sobie z tym radzić?

Gość gość
Leki,higiena,higiena,higiena oraz dieta

Gość gość
Oczywiscie ze owsiki sa pozyteczne,a Ty nawet nie wiesz ile w sobie nosisz oblesnych robali,

Gość gość
Ja miałam, przeszłam na dietę niestety a uwielbiam slodycze, teraz nawet mi sie nie chce, odstawilam cukier i w dwa mce schudlam 7 kg, jadłam tez chleb zytni zamiast pszennego, duzo to dało,oczyscilam się...