BleedTogether 0 Napisano Grudzień 27, 2013 -strach - myśl, że coś może mi się stać bezradność (czyli nie wiem co zrobić ze swoim życiem) -duszności. (budzę w nocy męża bo twierdzę, że umieram) - strach przed jakąś chorobą - Kołatania serca. - Słabość - Niechęć do wszystkiego i do wszystkich - brak koncentracji - Wmawianie sobie różnych chorób - bezradność - myśli ostrzegawcze (samobójcze- nie do końca) . Ale myślisz jakby to było, jaki list byś zostawiła. - Brak ochoty na przyjemności - 12 godzin snu to mało. - Blada jak ściana. - Kiedy jestem w towarzystwie wielu osób to mi słabo. (impreza) - Gdy mam iść do sklepu to źle się czuję. - kiedy stoję w kolejce po zakupy to brak mi tchu. (czasami zostawiam koszyk i wychodzę) - często nie mogę nabrać powietrza i czuje ucisk w klatce lub gdy mam czkawkę. Czuję kłucie. Mam 25 lat. Pierwszy raz zdarzyło mi się to na maturze. 8 stycznia idę na badania. A co wy sądzicie? Mieliście takie objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach