Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anonimowy list do dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Czy myślicie dziewczyny, że to dobry pomysł? Chcę go wysłać w poniedziałek do dziewczyny z mojej wsi.Co napiszę, może się nie będę chwalić ;). Nie znam jej nazwiska, znam tylko imię i adres, napiszę, a co mi szkodzi. Napiszę, że chciałbym z nią się spotkać, podam swój numer telefonu. Czy to dobry pomysł?

Gość gość
Dodam, że widziałem ją raz. Jeden raz, na przystanku. Ładna była, przypatrywała się mojej osobie. Spróbuję, co mi szkodzi. ;)

Gość gość
Ile lat ma ta dziewczyna?Nie macie wspólnych znajomych?

Gość gość
Ja mam 21 lat, ona ma 19. Jesteśmy z tej samej wsi, a ona nie ma znajomych, przynajmniej u nas na wsi. Dlatego też ciężko do niej zagadać, skoro nie wychodzi z domu, więc uważam, że rozwiązaniem jest anonim z podaniem numeru telefonu. Czy skorzysta, jej sprawa, jak nie, to trudno. ;)

Gość gość
Jeżeli jest odludkiem,taki list może ją wystraszyć.

Gość gość
spróbuj

Gość gość
To ja, autor tematu. Nie wiem dokładnie, czy jest odludkiem, ja natomiast jestem trochę nieśmiały i sądzę, że wysłanie listu nic mnie nie kosztuje (w sensie psychicznym), i dlatego pytam, czy wysłanie takiego dyskretnego listu to jest ośmieszanie się, czy może jednak uważacie, że warto próbować. Widziałem, jak ona mi się przyglądała i sądzę, że żadna dziewczyna, która kiedykolwiek mi się przyglądała, nie patrzyła w ten sposób (że cały czas na ciebie patrzy, chociaż udaje, że nie). Może to moja subiektywna opinia....

Gość gość
wyślij nawet jak się nie uda to nie bedziesz żałować żen ie próbowałeś. ;)

Gość gość
dzięki za słowa otuchy. no cóż, spróbuję na pewno, zobaczymy, czy z tego coś wyjdzie :D. Teraz jest weekend, żeby przemyśleć co nieco.

Gość gość
lepsze to niż szukanie na spotted

Gość gość
gość - >nie mam konta na żadnym fb ani n-k a spotted to są śmieszne tylko na mistrzowie.org ;D

Gość Haneczkaaaa
a może lepiej znajdź ją przez fb lub na gg. Dobra rada nie baw się w anonimy ! Napisz kim jesteś! List, rozmowe zacznij od przedstawienia się

Gość gość
Haneczkaaaa -> tylko, że ja nie wiem anwet, jak ona ma na nazwisko. Trochę szkoda tak szukać... znam tylko jej imię, a podac jej mogę swój nr telefonu więc to chyba żaden anonim... odezwę sie jutro, idę spać ;)

Gość gość
jak dobrze napiszesz to napewno się odezwie

Gość pociotek666
pisz, moze coś z tego bedzie, próbować zawsze trzeba

Gość gość
raczej nie oddzwoni na podany numer tel. w anonimie

Gość ghnfgn
gościu skąd ty możesz wiedzieć, toż to jak totolotek i nie wiem czemu autor w ogóle umiescił taki temat, bo nikt nie wie jak zachowa się dziewczyna, oleje i pośmieje się, czy może jej będzie zależało. tego nie wiadomo a jak ty autorze jesteś nieśmiały to spróbuj i tego......