Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatełe

Bez szału

Polecane posty

Gość Tatełe

Namówiłem koleżankę na anal I poszło dość sprawnie. Niestety inaczej to sobie wyobrażałem. Zupełnie nie rozumiem tej glupiej nowomody. Wcale nie jest jakoś super ciasno! Kolezanka stwierdziła, ze zupelnie jej to nie podniecalo. Odczucia fizyczne koleżanki też niespecjalnie. Zaknczylismy zabawe tradycyjnie I wtedy było już super. Nikt mnie na anala wiecej nie namowi bo to jest po prostu slabe. Pochwa jest najlepsza! Podsumowując, nie wierzcie forumowym zbokolom! Nie ma szalu!

Gość niegrzeczna 37
W "Dom Zły" - to jeszcze siekiera poszła w ruch

Gość gość
:) no to oby koleżanka zdrowa była jak Wy to w takiej kolejności...

Gość niegrzeczna 37
ja wiem, szału nie ma, d**y nie urywa, ale wiesz, czasami coś na początku wydaje sie , właśnie :) do d..., a potem okazuje sie ze można od czasu do czasu jakoś sobie to pożycie intymnie urozmaicić a moze między koleżanką i Toba za mało chemii jest?

nie przesadzaj... widzialam szal :) kon nie byl wychudzony i kobitka rowniez... chyba, ze podkowinski sklamal ;)... albo byl wizjonerem.. 😴

niegrzeczna 37 ja podejmuje tu aspekty fizyczne. Chemia nie ma tu nic do gadania. Jesli fizycznie nie daje to satysfakcji to w czym pomoze chemia?

Gość niegrzeczna 37
w znieczuleniu?

Gość niegrzeczna 37
pozazdrościć koleżance :) Ale w sumie, nie kręci, to nie ma co sie zmuszać. Jest tyle pomysłów na efektowne i efektywne spędzenie czasu we dwoje, ze naprawde, penetracja czyjegoś tyłka nie jest niezbędna :)

Gość niegrzeczna 37
oj Tatełe, chyba jednak troszeczkę podkręcił ten anal :)

moja "prawda" byla do wypowiedzi niegrzecznej :) a ty oczywiscie sobie zapros nastepna kolezanke.. albo nawet kilka.. porownan nigdy za duzo ;)

Gość gość
Z ciekawości czy nie autor dołączył do grona " forumowych zbokoli" I po jednej próbie uważa się za eksperta .

Nie uwazam sie za speca od anali. Po prostu napisalem jak to u mnie wygladalo. Podsumowując: rezygnuje z tego dziwactwa:)