Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jogurt naturalny dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Synek skończył 10 miesięcy i chciałabym podawać już mu jogurt. Nie dostaje nic dosładzanego, kaszki tylko zwykłe i mu smakują. Jogurt też wolałabym podac mu naturalny. Tylko jaki jest dobry dla niemowląt? Jogobella? Zott? Augustowski?

Gość gość
na bank zaden danon, jogobella itd to sa zageszczane juogurty. nie wiem czy kefir nie bedzie lepszy albo szukaj jogurtu bez zagestnikow i nie z mleka w proszku.

Gość gość
Danona sama bym nie przełknęła :)

Gość gość
Ja w domu używam tylko Zotta (zamiast śmietany: do zupy, sosów, mizerii itp.), więc jeśli podaję synkowi jogurt, to właśnie naturalny Zotta. Uważam, że jest najsmaczniejszy (tzn. smakiem przypomina mi trochę śmietanę ze szklanych butelek :) )

Gość gość
U nas np pediatra powiedział , że tylko danonki nic więcej ( z serków ) . Teraz mój synek ma 10 mies i je każdy serek smakowy . Ja daje mu to co lubi , a nie słucham jakiejś tam ... to chyba ty jesteś matką i ty powinnaś wiedzieć bardziej co dziecko chce ;)

Gość gość
Może spróbuj z serkiem albo jogurtem Bieluchem? Mój niemowlak się nimi zajada, a nie zawierają one w swoim składzie zagęszczaczy i mleka w proszku. Pełna naturalność, a do tego smaczna.