Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detektyve

Ex i jego nowa dziewczyna Moja zazdrość i rozpad jego związku

Polecane posty

Gość detektyve

Ex ma kobietę. Tak, jestem zazdrosna i włączył mi się pies ogrodnika. Tęsknię za nim i uważam, że moglibyśmy odświeżyć naszą znajomość na nowo. Kiedy piszemy ze sobą to widzę, że np. ma ochotę się spotkać, ale za chwilę wspomina, że jest w związku. Wiele razy już prawie mieliśmy się spotkać, ale "jego dziewczyna"... :O Nasze rozmowy przez fb bądź sms sprowadzają się zawsze do jednego tematu. Chcę rozbić ten związek choćby na chwilę. Nawet nie wiem kim jest jego dziewczyna. To znaczy domyślam się, ale nie jestem jeszcze pewna. Mam zamiar dowiedzieć się o jej osobie i ją śledzić, a potem rozbić ten związek :D Mam rozmowy z byłym, które mogłyby zadziałać na jego niekorzyść, jego kobieta na pewno nie byłaby zadowolona. Zastanawiam się jaka ona musi być, że stracił dla niej głowę. W*****a mnie to i zrobię wszystko żeby być z nim znowu choćby na chwilę.

Gość detektyve
W tym temacie będę opisywać wszystkie moje kroki, które rozp******ą ich żałosny związek. Na razie zastanawiam się jak zaatakować. Najlepiej by było gdyby w końcu doszło do naszego spotkania. Wtedy już napewno mi się nie oprze, a ja to wykorzystam, ale najpierw jego.