Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biały stolec u trzy i pół latki

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny,moją córka od wigilii robi białe kupy,co to może być?martwię sie i nie wiem co jej może być.poza tym je i zachowuje się normalnie.w zeszłym tygodniu cała nasza rodzina wymiotowala,może to jakiś wirus?sama już nie wiem,co to może być?

Gość gość
a wujek google nic nie sugeruje?

Gość gość
może to głupie porównanie ale takie kupy to tylko u psa widziałam, może coś zjedliście co miało podobne działanie do trawienia kości...

Gość gość
Biale kupy świadczyć mogą o silnym zapaleniu wątroby albo poważnym problemie z drogami zolciowymi!!! Do lekarza i to dziś bo przed wami weekend!

Gość gość
Właśnie ona przez ten tydzień mało jadła po wymiotach.piła dużo herbaty i mleczka.jadła jogurty, myślałam,że to przez to,ze za dużo nabiału.dopiero wczoraj więcej zjadła,

Gość gość
prawdopodobnie żółtaczka. Jak najszybciej do lekarza z tym!!!

Gość gość
może to jakiś wirus moje 20 miesięczne dziecko jakieś 3 tygodnie temu raz zwymiotowało i później zrobiło 3 jasne kupy dwie tego samego dnia i jedną następnego, później dwa dni nic i następna była normalna ale że karmię piersią, to myślałam, że może więcej karmiłam. Cała rodzina miała wirusa żołądkowo-jelitowego i myślę, że dziecko na końcu. Jeśli te kupy utrzymują się przez kilka dni poszłabym do lekarza, jeśli nie ma innych kompletnie innych objawów to dopiero w poniedziałek do rodzinnego.

Gość gość
doczytałam, że od wigilii. Nie masz jakiegoś dyżuru pediatrycznego?

Gość gość
Gosciu z 14:54 sama jestes kretynka. Rozumiem dzień, dwa, ale wigilia była we wtorek a dziś jest sobota!!!

Gość gość
Autorko to moze byc problem z watroba lub drogami zolciowymi ( problem z odplywem zolci) ale tez pasozyty lub po prostu po wirusie jelitowym wyjalowiony ukl. Pokarmowy. Podawal przez weekend probiotyki w wiekszych dawkach a w pon. Zglos sie do lekarza ktory zapewne skieruje dziecko na badanie prob watrobowycb. Nie martw sie na zapas moj syn w wieku 9 miesiecy robil taka kupe i po badaniach wyszlo wszystko ok po podaniu probiotykow wrocilo wszystko do normy. Mial tak po jelitowce ktora trwala 5 dni a z tego co piszesz corka tez miala problem.

Gość gość
Pisze co bylo u mnie i co lekarz mowil jak nie wiesz to sie nie wtracaj madralo !!!!!

Gość gość
jak się je dużo nabiału to taka kupa wychodzi jasna

Gość gość
od jelitowki moze byc bialy stolec

Gość gość
ponawiam temat. u mojej córki 3 latki jest to samo. 4 dni temu całą rodziną przechodziliśmy jakiegoś wirusa.wszyscy wymiotowaliśmy przez 2 dni.od 3 dni córka robi jasne beżowe kupki. zastanawiam się czy to może być od tego wirusa? przez te 3 dni nic nie jadła tylko piła. czy ktoś miał to samo?

Gość gość
tak, od jelitowki

Gość gość
a te jasne stolce same przejdą czy lepiej wybrać się do lekarza? podaję jej tylko probiotyki

Gość gość
2-3 dni i przejda

Gość gość
dziękuję bardzo za odpowiedź. poczekam jeszcze do końca tygodnia i w razie czego pójdziemy do lekarza. zaczęła już jeść trochęi powoli wraca do zdrowia.

Gość gość
chciałam zapytać jak było z jedzeniem po tym wirusie? moja córka tydzień temu przechodziła go i nadal mało je. najchętniej wogóle by nie jadła.