Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andyandy

pytanie dla znawców

Polecane posty

Gość andyandy

Tych, którzy potrafia odróżnić oryginał od podróby Adidasa prosze o pomoc. Bardzo bedę wdzięczna, jeśli ktoś poświęci chwilę i mi pomoże. Dostałam bluze damska i nie wiem czy to napewno oryginał. Na wstępie chciałabym pokazać 2 zdjęcia: Na pierwszym, tam nad tym kólkiem z napisem w środku pisze " A-W" a na dole pod kółkiem: "APPAREL", całość jest w kolorze niebieskim czego nie widać na zdjęciu - wybaczcie:/ Na drugim natomiast widać metkę z rozmiarem a u dołu pisze "Made in Turkiye", na odwrocie jest tylko napis "adidas.com". Co do tej papierowej metki to tak jak trochę widać na zdjęciu pisze "adidas PERFORMANCE", nad literą S w słowie adidas widac litere R w kółeczku (to podobno coś oznacza) Z boku po lewej stronie od wewnątrz jest jeszcze jedna metka z rodzajem materiału w różnych językach (w tym także po polsku). A i dodam, że bluzka posiada 2 kieszonki, z których wychodzą trzy niebieskie paseczki. Opisałam jak mogłam, liczę że ktoś sie zna i powie mi co i jak. (Zaraz spróbuję dodać linki bo jak narazie nie chce mi wstawić:/)

Gość andyandy
1. www-iv-pl-images-93362428904047179480-jpg 2. www-iv-pl-images-46026425268246910722-jpg

Gość andyandy
po "pl" i po "images" ma być ukośnik a pozostałe pauzy prosze zamienić na kropki, inaczej nie chciało mi wkleić :(

Gość andyandy
nikt nie pomoże?

Gość gość
nie ważne, dresy i adidasy nadają się wyłącznie do orania w polu