Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc faceta w uk

Polecane posty

Gość gość

nie w londynie czy anglii bo tam mozna przebierac a u mnie nie ma pola do popisu tu gdzie mieszkam

Gość 0 Terenia 0
To gdzie mieszkasz? :classic_cool:

Gość gość
w szkocji edynburgh itd jak wchodze na portale randkowe to anie zmiluj sie :P

Gość 0 Terenia 0
W stolicy Szkocji mieszkasz i mówisz, że nie ma pola do popisu? :O Porażka! Edynburg to piękne i romantyczne miasto, lepsze od Paryża 😴 Ja w Nowym Roku się tam wybieram, ponieważ mam niezwykły sentyment do tego miejsca 😴 A na portalach randkowych nie szukaj, tam w większości siedzą nieudacznicy oraz koniotrzepy 🖐️ Poznaj jakiegoś miłego Szkota w normalnych warunkach, oni są bardzo otwarci 😴

Gość gość
Wlasnie nie chce szkota ani innego obcokrajowca tylko polaka w tym problem

Gość 0 Terenia 0
Normalnego Polaka na wyspach nie znajdziesz 🖐️ Bierz Szkota i nie marudź :classic_cool:

Gość gość
i ze szkotem wroce do polski zamieszkamy na mazurach? haha :D

Gość 0 Terenia 0
A po co wracać do Polski? W Polsce nic nie ma 🖐️ Będziesz biedę klepać z Polaczkiem i jeszcze zrobi z ciebie darmową praczkę, sprzątaczkę i kucharkę 😴

Gość gość
To zaloz temat jak poznać Polaczka i wtedy przyplacze sie ta łamaga co probuje złapać laske na kafe. Mieszkasz w Edynburgu i nie możesz nikogo znalezc? Moi najlepsi przyjaciele sa z Edynburga, poznałam ich w Londynie ale cieplejszych i bardziej kochanych ludzi w życiu nie poznałam. No chyba ze automatycznie szukasz rodaka. To powodzenia :)

Gość gość
eJ To moze mnie zapoznASZ z kims z londynu jak taka swatka z ciebie?

Gość gość
Będziesz biedę klepać z Polaczkiem i jeszcze zrobi z ciebie darmową praczkę, sprzątaczkę i kucharkę xxxxxxxxxxxxxxxxx ale polskie dziewuchy nie potrafią żyć inaczej! one urodziły się po to, żeby usługiwać podłemu dziadowi, który chla, bije i zdradza! one inaczej nie potrafią!

Gość on z Edynburga
Ja jestem z Edynburga autorko. :) Masz jakies email albo gg?

Gość gość
wejdź na emito, zapisz się np. na gokarty - pod koniec stycznia, poznasz śmietnakę, odwiedzisz miejsca gdzie ludzie bywają i będzie się kręcić, oczywiście nie licz, że w 5 minut poznasz kogoś fajnego

Gość gość
Autorko! Spróbuj chociaż ze Szkotem, na Polaków jeszcze będziesz miała czas, a Szkoci są cudowni, zabawni, uczynni, serdeczni, no do rany przyłóż, czego nie można napisać o naszych rodakach zwłaszcza w UK, gdzie przyjechała z PL sama śmietanka najgorszej męskiej hołoty...

Gość gość
A TY rozumiem znasz wszytkich Polakow ktorzy przyjechali ?? Wspolczuje zatem tej choloty z ktora masz do czynienia. Polcy faceci jak i kobiety sa swietnymi ludzmi, tylko trzeba sie w takim towarzystkie obracac. Autorka napisala , ze chce Polaka i nic Ci do tego.

Gość Polski Robolek z UK
ale polskie dziewuchy nie potrafią żyć inaczej! one urodziły się po to, żeby usługiwać podłemu dziadowi, który chla, bije i zdradza! one inaczej nie potrafią! ********************************************** I właśnie to mi się podoba w polskich dziewczętach, że są realistkami :D

Gość gość
A ja juz sie przezwyczailem do obcokrajowcow i wlasnie jestem w zwiazku z norwezka i nie narzekam :)

Gość gość
Dobrze, że nie wychowałam się w Polsce i na takich polaczkow moge co najwyżej splunąć.

Gość mister gogo
splunac to mzoesz na swoja matke, a mi mozesz co njawyzej o***t poniychac psie.

Gość gość
Nauczyc się biegle angielskiego i zacząć rozmawiać z ludźmi!

Gość mister gogo0
*O D BY T poniuchac

Gość gość
Do autorki: Po co c***olaczek? Ja również mieszkam w UK i nasi rodacy są po prostu odpychający, tak to dobre określenie na nich. Po prostu jak widzę ich zakazane mordy to aż mnie mdli. Do tego co drugie słowo to k****. I jeszcze liczą na to, że jak znajdą kobietę to będą mieć darmowy seksik, obiadki, będą mieć posprzątane i uprane, bo mamusia daleko a oni biedni sami sobie nie poradzą. Polacy to idioci i mają prymitywne myślenie. Mój narzeczony jest Brytyjczykiem i drugiego tak kochanego mężczyzny to ze świecą szukać. Tak więc poducz się angielskiego, wyjdź do ludzi i na pewno jakiś Szkot godny uwagi się trafi, powodzenia i zapomnij o Polakach ;)

Gość mister gogo0
taka jestes szczesliwa z tym brutolem ze w niedzle popoludniem n*******las na kafe :) buhahahah wybacz lala, ale jak zobacyzem te wasze kobiece mordy na ph, pd sympatiach i innych to nie znalelam nawet 1 przyzwoitej kobiety z ktora bez wstydu moglbym wyjsc na kawe :/ Fajny polak szuka super laski a nie hotelowej sprzataczki z zapocona czupryna. czy ktoras z was w ogole chodzi do fryzjera i kosmetyczki ? czy tylko od swita jak do polandi jedziecie.

Gość 0 Terenia 0
Buhahaha "mister gogo0" jaki prymityw :D I właśnie takich polaczków na emigracji jest na pęczki :O Dobre tu rady dają dziewczyny (w tym i ja się udzielałam :classic_cool:) Polaczkom trzeba pluć w mordę, a nie się z nimi umawiać, ja jak mnie zaczepiają to im często mówię wprost, że za wysokie progi jak dla nich :D Ale się wtedy wku/rwiają i pienią, no śmiech na sali po prostu, ale dobrze im tak 🖐️

Gość mister gogo0
idz posprzataj w oborze, tylko nie zapomnij zalozyc gumiakow i kufajki, smierdzaca kozo :)

Gość 0 Terenia 0
"mister gogo0" tylko na tyle cię stać? No tak w końcu jesteś tylko nic nie wartym polaczkiem na damskim forum, coś mi się wydaje że to ty jesteś tym frustratem pod pseudonimem "on z Edynburga", niestety żadna się tobą nie zainteresowała, buhahaha ciekawe dlaczego :D🖐️

Gość gość
Dlaczego wiekszosc facetow na portalach wrzuca fotki cwaniakow z wydetym brzuchem, albo gola klata lysych misiow w dresie albo jakims szpanerskim znaczkiem na ubraniu,dlaczego nie ma normalnych facetow?? A w sklepach polskich tylko "ty stary k****, tam to piwo k***a 20p bylo tansze" no i w czym tu wybierac? Czasami sie czuje jakbym widziala jakas stara polska komedie takie same zachowania takie same szpanerstwo, istne prymitywy...... Dlatego jestem sama!

Gość gość
jesteś sama bo szukasz polaczka, a musisz wiedzieć, że jak zdecydowałaś się żyć za granicą to musisz szukać wśród tubylców, a nie jakichś polskich wieśniaków, którzy nie poradziliby sobie w polsce, ja tam jak widzę polaków to przechodzę na drugą stronę ulicy.

Gość MInodues
Dlaczego wiekszosc facetow na portalach wrzuca fotki cwaniakow z wydetym brzuchem, albo gola klata lysych misiow w dresie albo jakims szpanerskim znaczkiem na ubraniu,dlaczego nie ma normalnych facetow?? A w sklepach polskich tylko "ty stary k****, tam to piwo k***a 20p bylo tansze" no i w czym tu wybierac? Czasami sie czuje jakbym widziala jakas stara polska komedie takie same zachowania takie same szpanerstwo, istne prymitywy...... Dlatego jestem sama!