Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc faceta w uk

Polecane posty

Gość MInodues
@Dlaczego wiekszosc facetow na portalach wrzuca fotki cwaniakow z wydetym brzuchem, albo gola klata lysych misiow w dresie albo jakims szpanerskim znaczkiem na ubraniu,dlaczego nie ma normalnych facetow?? A w sklepach polskich tylko "ty stary k****, tam to piwo k***a 20p bylo tansze" no i w czym tu wybierac? Czasami sie czuje jakbym widziala jakas stara polska komedie takie same zachowania takie same szpanerstwo, istne prymitywy...... Dlatego jestem sama! - Widzisz bo normalny inteligetnych zadbanych polskich facetow nie poznasz na ulicy, oni takze takie towarzystwo omijaja szerowkim lukiem. Do mnie nawet w polskim sklepie mowia po angielsku.

Gość gość
do nika powyzej: to znasz takie miejsca normalne gdzie mozna znalezc .. normalnych inteligentnyc zadbanych polskich facetow?

Gość gość
na kafeterii może znajdziesz

Gość bogini von kloss
nie zesraj sie chlopcze na rzadko z tej frustracji...co mamusia ci gaci na nowy rok nie uprala i zupki pod nos nie podala?

Gość gość
Polacy to gowna, ja jak tylko przyjechalam do Finlandii to zaczelam sie rozgladac za jakims Finem. I znalazlam swietnego partnera ale i przyjaciela. Jestesmy ze soba juz 4 lata

Gość falbanna
o matko jakie twarze w tym zestawie fotek...najlepszy ten facet z wasem w sukience hahaha czy to sa nasi gwiazdorzy z kafe? ciekawy ktory to prezes wertyp albo ten wielbiciel zydow

Gość gość
Tak to faceci z Kafe poznaje ich niestety

Gość 0 Terenia 0
ale mordy :D

Gość gość
straszne te fotki, jak nie szukac faceta na internecie, ani w clubach pubach to niby gdzie? na ulicy ? nie kazdy moze sie zapisac dokubu wedkarskiego zeby poznac faceta

Gość Minodues
Aha i dodam jeszcze zeby nie bylo, wiekszosc moich polskich atrakcyjnych ustawionych kolezanek, sadzi to samo co ja o polkach w londynie. Ja przyjechal do Londynu zarbaiac piniadze zwiedzac swiat i cieszyc sie zyciem a nie poznawac tu polke, ktora sie puszcze na kazdej dyskotece z kim innym. Znam tez te szare myszki, ktyrch nikt by nie posadzil o takie rzeczy. Szkoda kay zdrowia i przede wszytkim mojego czasu. Dobra rada, chcesz polaka jedz do polski, bo tu szansa na trafienie jest tkaa jak w lotto.

Gość gość
biedaku z PL>>> seks oznacza tez cieszenie sie zyciem, a nie pod koldra po ciemku przez 10 minut tluczenia jak mlotem, taki seks, co jest domena Polakow... na zabawie mialbys wypic szota z miedzy cyckow swoje kolezanki to bys pewnie polecial na drugi dzien do spowiedzi, albo naplul jej w piersi, polskie ciemniaki, co nawet nei wiedza na czym polega cieszyc sie zyciem...

Gość gość
Zdaje sobie sprawe ze w Pl sa wieksze szanse na zanlezienie kogos niz za granica, ale za kazdym razem jak przyjezdzam do polski to moze raz czy dwa sie zdarzy ze kumpele dostana pozwolenie od swoich mezusiow na wyjscie do pubu na piwo ze mna bo teraz maja dzieci i meza i powinny siedziec w domu, wiec nie ma polotow, jak ktos powiedzial ze w wieku nastu lat zbuntowanego wieku kazdy z nas narzeka ze swiat jest taki be i ze nie ma [po co zyc, ale tak naprawde to dopiero jak wszsyscy twoi znajomi pozakladaja rodziny dowiesz sie co to samotnosc.. moze w londynie bardziej doswiadcza sie obrazu "puszczalskich polek", "lysych polaczkow" itd moze to zjawisko jest nasilone, ale z moich obserwacji wynika ze normalni ludzie to tutaj tylko przyjezdzajacy na studia ale dla mnie za mlodzi

Gość Pani Gość
Ja się nie spotykam z polskimi mężczyznami i Autorce też to doradzam. Mieszkam w Beneluksie, mam dobrą pracę, jestem zadbana, wykształcona, można powiedzieć, że się ustawiłam, Polak nie jest mi do niczego potrzebny, bo nie dość że nic sobą nie reprezentuje to jeszcze ma wymagania z kosmosu (kobieta ma być świetną kochanką, super laską, ma sprzątać, gotować, prać, myć gary, sama wychowywać wspólne dzieci i dbać tylko o potrzeby swojego faceta, można tak wymieniać i wymieniać) dla mnie to niezła żenada, wolę się spotykać z fajnymi obcokrajowcami, którzy mają kulturę i klasę, czego naszym rodakom niestety brakuje.

Gość gość
Zapomnialam dopisac: A i co to wogole tekst ze "znalezc takiego faceta jak ja tonie mozliwe, ze na silke chodze i od polek stronie... itd itp" Uwazasz sie za jakies bostwo? Niby taka tutaj cholota a sam na tym forum siedzisz i udzielasz rad, zalozylam ten topik bo nie mialalm czasu na szukanie porzadnego faceta bo bylam zajeta czyms waznym troche mi sie to przedluzylo, a jakby to nie byl dobry powod to jakos do tej pory nie mialam szczescia

Gość 0 Terenia 0
02.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "ale za kazdym razem jak przyjezdzam do polski to moze raz czy dwa sie zdarzy ze kumpele dostana pozwolenie od swoich mezusiow na wyjscie do pubu na piwo ze mna bo teraz maja dzieci i meza i powinny siedziec w domu" Bo koleżanki mają za mężów polaczków, a wiadomo, że polaczki to buraki i trzymaliby kobietę na uwięzi. Zobacz jak wyglądają rodziny na zachodzie, tam kobiety bawią się tak samo jak ich mężczyźni i nie zgrywają męczennic tylko dlaczego, że mają bachory i są po ślubie :O 🖐️ Ja gardzę polskimi mężczyznami, oni są 100 lat za czarnuchami :D

Gość gość
No tak racja ale z obcokrajowcem nie mozna obejrzec "samych swoich"nie zrozumie wielu rzeczy mialam anglika raz nawet jak na piwo syszlismy to liczyl sie co do centa a nie wspominajac o rachunkach i mieszkaniu,jak bylismy w polsce to chcial sie pochwalic swoim luzackim stylem bycia i do kobiety sprzedajacej kwiaty powiedzial s********j niby w zartach wstyd z nim ciekawe jakbysmy mieli rodzine i dziecko czy tez by wszystko dzielil co do centa?

Gość gość
Ja tez na poczatku przyjechalam po to zeby zwiedzac zdobyc doswiaczenie, skonzyc studia dostac dobra prace poznac smak normalnego zycia ale Ile tak mozna to bylo prawie 10lat temu a teraz pragne zmienic swoje priorytety

Gość Minodues
@Pani Gość Ja się nie spotykam z polskimi mężczyznami i Autorce też to doradzam. Mieszkam w Beneluksie, mam dobrą pracę, jestem zadbana, wykształcona, można powiedzieć, że się ustawiłam, Polak nie jest mi do niczego potrzebny, bo nie dość że nic sobą nie reprezentuje to jeszcze ma wymagania z kosmosu (kobieta ma być świetną kochanką, super laską, ma sprzątać, gotować, prać, myć gary, sama wychowywać wspólne dzieci i dbać tylko o potrzeby swojego faceta, można tak wymieniać i wymieniać) dla mnie to niezła żenada, wolę się spotykać z fajnymi obcokrajowcami, którzy mają kulturę i klasę, czego naszym rodakom niestety brakuje, - dziekujemy za rady ale kazdy ma tu swoj rozum w przeciwienstwie do Ciebie chyba ze szukasz poparcia wiekszosci cielat na tym forum ?? - dla mnie picie shota z polskiej zapuszczonej lafiryndy z rzeszowa ze zwiasajacym cycem nie nalezy do mojego szutu marzen. A uprawaic seks owszem mozna i nie koniecznie pod kolderka bo akurat w londynie wystarczy pstryknac palcami i stado rozpuszczonych kobiet leci. Co innego zycie kawalerskie a co innego zyce w prawdziwym zwiazku, ktorego jak sie domyslam autorka szuka. - nie uwazam sie za bostwo, ale nie spotkalem w londynie zadnej polki na widok ktorej mialbym erekcje dajmy na to. :) Poza tym to dzicz. Kobiety z innych krajow sa bardzij zadbane maja klase sa bardziej otwarte i lepsze w lozku, ale niczego powaznego niechcial bym z takimi kobietami. - I autorko powiedz ile masz lat ? i co studiowalas? w skali 1-10 atrakcyjnosci jakibys dala sobie numer? zreszta szczerze, pisalem tu pod roznymi nikami, i wyciagalaem fotki od napalonych kobiet, z zadna nie wyszedl bym na piwo nawet :/

Gość Minodues
znam kilka fajnych polek ale one sa mezatkami z polskimi facetami. I nie spotkalem sie jeszcze zeby ktorys z nich zabranial czego kolwiek swojej kobiecei. POchodzicie z jakis skrajnych patologi i dowartusciujecie sie ze zechcial was jakis oblesny turas.

Gość 0 Terenia 0
02.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość "No tak racja ale z obcokrajowcem nie mozna obejrzec "samych swoich"nie zrozumie wielu" A ch/uj z tym Kargulem i Pawlakiem, przecież jak weźmiesz sobie polaczka to też nie jest powiedziane, że te polskie klasyki trafią w jego humor, zresztą wszystko jest dla ludzi, ja oglądam filmy zewsząd i jakoś je rozumiem. Czemu z góry zakładasz, że obcokrajowiec nie zrozumie polskiej kultury? Ja bym brała tego Szkota czy jakiegoś innego zachodniego mężczyznę i nie cudowała z polskimi emigrantami, bo nie warto 🖐️

Gość gość
Autorko! Spróbuj chociaż ze Szkotem, na Polaków jeszcze będziesz miała czas, a Szkoci są cudowni, zabawni, uczynni, serdeczni, no do rany przyłóż, czego nie można napisać o naszych rodakach zwłaszcza w UK, gdzie przyjechała z PL sama śmietanka najgorszej męskiej hołoty... Xvxvvxv Bzdura. Poznałam dwóch, obaj chooje. Jeden poznał mnie będąc w separacji ze swoją dziewczyna, wrócił do niej a ze mną dalej sie spotykał. Drugi tez marny kłamca.

Gość gość
gość z godziny 00:13 to facet podszywający się za babę 🖐️

Gość gość
gość "gość z godziny 00:13 to facet podszywający się za babę lapka.gif" - terenie ta twoja lapak cie zgubi, idiotko

Gość gość
Kobiety z innych krajow sa bardzij zadbane maja klase sa bardziej otwarte i lepsze w lozku, ale niczego powaznego niechcial bym z takimi kobietami.>>> to nastepny polski arab.... sam sie bedzie puszczal na lewo I prawo, ale sam chcialby dziewice za zone, jak juz uzna ze czas na zwiazek...tylko nie zapomnij sie przebadac, czy czasami ci juz kalafiory kolo jajec nie rosna...

Gość Minodues
Gdzie ja napisalem , ze chce dziewicy ? Ja niczego i nikogo niechce nie potrzbuje a na pewno nie chce polki z uk. Poza tym, to ze znam smak egzotycznych kobiet wcale nie oznacza ze sypiam co raz z kims innym w kiblu tak jak ty. NIektorzy z nas zawieraja zwiazki z tkaimi kobietami ale sa to zwiazki ktory my z gory wiemy nigdy nie doprowadza do malzenstwa. :)

Gość gość
tak teraz jest na tym swiecie ze polskie dziewczyny nie sa takie jak kiedys nie bez powodu im sie przypina taka latke nie wiem w czym to wina czy w tym ze jak sie wyjedzie za granice to niektorym pada na mozg czy to wina takich czasow, ale jak wszedzie mozna znalezc normalna dziewczyne tak samo jak i chlopaka i wlasnie pytanie jest GDZIEw jakich miejscach w jakim srodowisku a do autora powyzej chcialalm sie zapytac co jest twoim priorytetem zycie na luz czy ustatkowanie sie? ciekawa jestem ile masz lat bo ludziom w pewnym wieku naturalnie przychodzi poczucie odpowiedzialnosci

Gość gaboraa
wejść po prostu na epolischwife.pl i dobrze poszukać:D

Gość Minodues
@gość tak teraz jest na tym swiecie ze polskie dziewczyny nie sa takie jak kiedys nie bez powodu im sie przypina taka latke nie wiem w czym to wina czy w tym ze jak sie wyjedzie za granice to niektorym pada na mozg czy to wina takich czasow, ale jak wszedzie mozna znalezc normalna dziewczyne tak samo jak i chlopaka i wlasnie pytanie jest GDZIEw jakich miejscach w jakim srodowisku a do autora powyzej chcialalm sie zapytac co jest twoim priorytetem zycie na luz czy ustatkowanie sie? ciekawa jestem ile masz lat bo ludziom w pewnym wieku naturalnie przychodzi poczucie odpowiedzialnosci - moim prorytetem jest ustatkowanie sie z piekna (dla mnie) kobieta o dobrym sercu, ktora sama ma jakies ambicje i cele do ktorych dazy, szukam partnerki, takze szukalem polki. Przerabialem rozne kobiety. Z jedna przyjechaelm tu z Polski i wlasnie tak jak mowisz, "palna jej odbila". Inna poznalem tutaj ale to dluga historia. Ja jestem bardzo odpowiedizalnym czlowiekem i zawsze nim bylem, co nie znaczy , ze mam brac byle kogo i bawic sie w utrzymywanie darmozjada. Zyje tu 8 lat i widzialem rozne sytuacje u sibei jak i u znajomych i szczerze dochodze do wniosku , ze stworzenie rodziny w takim londynie z takimi ludzmi jacy tutaj sa jest po prostu niemozliwe. Szczerze, odechcialo mi sie starac o kogo kolwiek, bo prostu jest na etapie, ze byle ""tylek" do zabawy zawsze zjade, ale nie spotkalem od kilku lat nikogo do kogo mocnij by zabilo serce do kogos wartosciowego, na poziomie. W londynie jest ilosc nie jakosc, liczy sie kasa materializm nic wiecej.

Gość Minodues
Napisz autorko jak Ci na imie, bo ciezko jest pisac w proznie.