Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy zwracacie uwagę na modę i lubicie modnie wyglądać

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam 23 lata i szczerze mówiac moda mi lata koło doopy :O ubieram się schludnie i staram się wszystko mieć dopasowane, chociaż preferuję sportowo - miejski wyglad. Jednak nie obchodzi mnie jaki materiał czy kolor jest modny w danym sezonie, jaka wysokość obcasa, czy jaki fason bluzki. Ubieram się klasycznie albo sportowo. Nie lubię chodzić na zakupy. Chodze tylko jak mam potrzebe. I żeby nie było - nie jestem żadnym babochłopem, tylko zadbaną kobietą, zawsze pachnącą i czystą, delikatny makijaż, długie włosy. Tylko po prostu nie interesuje się modą, nie lubię się stroić... Bizuterii nie nosze w ogóle, tylko zegarek. Ktoś tak ma jeszze?

Gość nutyyyyyyy
no i spoko a piszesz o tym jakbys zauwazala w tym jakis problem.

Gość gość
nie interesuje nas, ze nie interesujesz się modą. jestem zwykłym szarakiem i tyle, co chciałaś usłyszeć?

Gość kto wpuscil goluma
wystarczy - rozumiesz nocic cos z przekonaniem a juz po tygodniu ulice zaroja sie od nasladowczyn :classic_cool:

Ja mam odwrotnie. Nie mam zbyt wielu ciuchów, ale jak już coś kupuję to nie bezmyślnie, dobieram do tego dodatki, np. lakier do paznokci, kolczyki, pierścionki itp. Lubię biżuterię, ładnie dopasowane stroje, preferuję klasyczny makijaż :)

Gość gość
zawsze zwracam uwagę na styl kobiety który wyraża jej charakter i pokazuje czy jest prawdziwą kobietą, czy szlompem w upaćkanych dresach z kołtunem na głowie

Gość fdfsfs
ja bardzo lubię modę ale nie zawsze tak miałam. pamiętam ze jak chodziłam jeszcze do szkoły i byłam gruba to się ze mnie naśmiewali że chodzę w dwóch polarach na zmianę - bo faktycznie tak było. Teraz jak jestem szczuplejsza i mam swoja kasę to kupuje ciuchy i sledze modę. Lubie modne ciuchy oczywiście nie do przesady nie mam wszystkich najmodniejszych trendów itd ale sledze to wszystko. Mam wypracowany dwój pewnie styl i jego się trzymam lubię tak zwaną niewymuszoną elegancję czyli np. zwykła koszulka z nadrukiem i sportowa marynarka do tego botki i listonoszka. Lubie wyglądac tak żeby wyglądało jakbym się stroiła. Przede wszystkim wygodnie.

Gość fdfsfs
jakbym się NIE stroiła:)

Gość gość
wybieram ze sklepów to co mi się podoba, a styl od lat mam niezmienny.