Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

metronidazol a brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam bralam tabletki dopochwowe metronidazol a teraz okres spoznia mi sie juz kilka dni czy to mozliwe ze to od tych tabletek? Czytalam ulotke ale tam nic nie pisze ze moze opoznic okres prosze o porade moze ktos mial podobnie?

Gość gość
a na co brałaś ten lek? z tego co wiem to tego typu leki nie wpływaja na przesunięcie miesiączki, ale sama infekcja może mieć taki wpływ i przesunąć miesiączkę.A Nie bierzesz pod uwagę ciąży?? pamiętaj o probiotyku/np.invag/ po zakończeniu leczenia,żeby odbudować florę.

Gość gość
Brała bo ginekolog stwierdzila ze mam mala nadzerke ale tabletek nie biore juz kilka dni ostatni okres mialam 34 dni temu... Mam nadzieje ze to jednak nie jest ciaza choc wspolzylam z chlopakiem (stosunek przerywany).

Gość Okres

O dostała pani okres????  Bo ja skończyłam brać tabletki 25.04 i powinnam dostać 25-27 .04 a dalej nie mam i nie mam objawów że dostanę?  

Gość Viki777

Infekcje mogą powodować zaburzenia w miesiączkowaniu. Jeśli nie stosujesz antykoncepcji hormonalnej to pomyśl nad monitorowaniem swoich dni płodnych, ja używam testera owulacji ze śliny afrodyta, tani, poręczny i łatwy sposób określania jajeczkowania. W kilka minut wiem czy współżycie bez zabezpieczenia to staranie się o ciążę, kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.