Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans

Polecane posty

Gość gość

Maz odnalazl stara kolezanke na gg i pisze z nia .Nie wylogowal sie i przez przypadek zobaczylam ze pisze z nia.Ona flirtuje z nim ,uwodzi a on sie temu poddaje ,pisza straszne rzeczy flirtuja i swintusza . Pisał ze ja odwiedzi ...Rozmawiaja non stop ..wzial pare dni wolnego ipojechal odwiedzic kolege .Mowilam ze jak pojedzie to koniec ale pojechał.Co robic

Gość gość
Jakie straszne rzeczy wypisują do siebie??

Gość gość
Typu ze sie beda bzykac!

Gość gość
Wywal dziada. Zobaczysz jak szybko odechce mu się amorów. Poskarż się teściowej!!! Pokaż rozmowy jako dowód i powiedz, że wnosisz sprawę o rozwód z orzeczeniem o winie (jego oczywiście), że dowody masz zabezpieczone,

Gość gość
Zabezpiecz dowody aby mieć asa w kieszeni

Gość gość
Dziekuje..za odpowiedzi to nie takie proste ja chyba boje sie byc sama,nie wiem jak sobie poradze..a tesciowa pewnie sama za nim stanie:-(

Gość gość
Zabezpieczyłam ..dzieki:-) I nawet jak mu powiedzialam ze mam rozmowy to mowil ze tak pisal na zarty..koszmar!

Gość gość
Powiedz teściowej, pomimo tego, że będzie po jego stronie. Niech wie. Powiedz, że z kłamcą mieszkać nie będziesz, że masz go w d***e, że straciłaś do niego cały szacunek, że miałaś go za odpowiedzialnego człowieka. Wjedź mu trochę na ambicję, Nic tak nie działa na faceta, jak ujma na honorze. A co do żartów powiedz, że prima aprilis dopiero w kwietniu, a żart i tak kiepski. Pod żadnym pozorem nie pozbywaj się dowodów, Skąd wiesz, kiedy mogą się przydać. ŚWiadomość, że je masz będzie działać na niego jak hamulec. Koleżanka ma męża? Napisz do niego, że romansuje z twoim mężem. Niech on też ją trochę utemperuje. Powodzenia

Gość gość
ale autorka nic nie zrobi, przecież nie rozwiedzie sie bo co ludzie powiedza, taki wstyd a poza tym ona boi sie być sama, a jej facet wie o tym i sie nie boi bo ona mu nic nie zrobi, nie odejdzie.

Gość gość
Dziękuje..poczułam sie troszke lepiej..wczoraj juz prawie zadzwoniłam do tesciowej,ale odłozyłam słuchawke . Tak -Ona ma męza, ale niby sie im nie układa to się przyssała do mojego.Kiedys tez miałam ochote napisac do niej ale postanowiłam sie nie ponizac.Może napisze do jej męza bo akurat znam nazwisko i wyszukałam na nk Dziekuję raz jeszcze:-)

Gość gość
Tylko 1 % kobiet by tak postąpiło, a pozostałe 99% pozwolą się zdradzać, z obawy przed tym, że zostaną same. Dla dobra dzieci, których jedynym marzeniem jest być w środku kłótni między rodzicami. Bo kościół nie pozwala się rozwodzić. Co powiedzą znajomi, rodzina. A facet to wyczuwa i wie, że kobieta go nie opuści i używa ile może,

Gość gość
Bo chodzi tylko oto, aby nie dać się zastraszyć. Iść pewnie przed siebie. Jak mąż zobaczy, że z tobą nie jest tak prosto jak mu się wydawało, to pomyśli zanim zrobi coś głupiego. Nie dzwoń do laski, tylko do jej męża. Wyślij kopię rozmów. Niech ona też sobie pocierpi, Będzie zaskoczona, że mąż wie. Najlepiej jakbyś do niego zadzwoniła i spokojnie z nim porozmawiała.

Gość gość
kazdy z nas pracuje na swoje konto to,jak postępujemy,zasługujemy na szacunek lub nie a *****cza wywal z serca,olewaj go ,bez takiego tez będziesz funkcjonowała

Gość gość
Pierwszy raz znalazłam sie w takiej sytuacji ,wiec jestem zszokowana i mam prawo sie bać o przyszłosc...to chyba normalne u zdrowego człowieka? To padło na mnie jak grom z jasnego nieba Nigdy w zyciu nie spodziewałabym sie ,ze to własnie mnie spotka.Nie bardzo obchodzi mnie opinia innych ..Jestem tu i pytam o porady poniewaz nie chce smucic ani mojej rodziny ani przyjaciół:-)

Gość gość
ktoś tu dobrze radził, skontaktuj sie z jej mężem, niech ma skoro jej sie igraszek zachciało!

Gość gość
Dzieki za Waszą pomoc jeszcze raz:-)Miłego popołudnia życzę..muszę sie dotlenić..:-)