Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznac faceta po 30

Polecane posty

Gościu nie bądż taki do przodu,one wybierają fakt lecz facetów jest znacznie mniej od populacji kobiet.:)

Gość gość
ja znam wolnych po 30. I smutnych ze sa sami. Ja poznalam kawalera rowiesnika w wieku 33 lat na portalu randkowym przeznaczeni. Jest moim mezem:-)

Gość gość
Zgadzam się,niewielkie mają szanse ale dziadka zawsze poderwie

Gość gość
28.12.13 [zgłoś do usunięcia] Tak tez się zdarza.Nie mieliscie szans na zewnątrz to pozostał portal randkowy.Gratuluje.

Żartujesz sobie gośćiu?Dla mnie byłby dyshonor jakbym kobiete miał młodsza poznać o 20 lat.

Gość gość
A ja mam super brata 30 lat,po studiach.ładny,przystojny,,pracuje i mowi ze nie bedzie się żenił bo jak sie naprzyglądał w pracy na kobiety i słucha co potrafia to go dreszcze biorą.Powiedział ze małzenstwo ma byc przyjemnością a nie obozem koncentracyjnym:)

Gość gosć 2
he,he mysle że mu się nie dziwisz.Bo ja nie,mam podobne zdanie i za soba nieudany związek.Musiałem przez pól roku się leczyć u neurologa,tyle mi krwi napsuto.

Gość gosć 2
A myślisz że nie chodziłem! chodziłem 3 lata.Było cudownie.Nazajutrz po ślubie stałem sie jej własnością.Wyznaczała mi ścieżkę po której mogłem stąpać.Nie mogłem odwiedzać rodziców a ona ze mna tez nie chciała chodzić,choć do samego ślubu z domu od nich nie wychodziła.Swięta spedzalismy u jej rodziny,do mojej nigdy,nawet nie raczyła zadzwonic i złozyc życzeń.Moje życzenia tez były w złym tonie oceniane przez ex.Korzystac z opieki nad dzieckiem dzieki moim rodzicom to i owszem,chetnie przyjmowała wszystkie dobra ale nigdy nic z siebie.Mogłbym napisac ksiązkę ale szkoda mi zdrowia.

Gość gość
Tylko mogę Ci współczuć gościu:(.Mam taką sukę bratową.Jak poczytałam to pomyślałam że jesteśmy rodziną.Nic dodać ,nic ująć. Nie dziwię się ze ktoś tam wczesniej napisał ze sie nie ożeni. Proste,faceci się boją i nie nalezy sie temu dziwić.Bo dzisiejsze kobiety sa naprwde okropne w swoich działaniach a głownie to manipulacje.

Gość gość
tylko w Polsce zonaci juz przed 30 stka bo z wpadki, szybko slub bez mozgu normalnie. W innych krajach mysa dopiero o powaznym zwiazku po 35 roku zycia! przynajmniej sie wyszaleja a nie wpadka , slub, zdrady, rozwod. Jednak Polska to kraj 100 lat do tylu.

Gość gość
Nie mów bzdur ze wszyscy z wpadki a jesli już to dlatego z wpadki bo baby to robia celowo(tzw.wpadka kontrolowana) by złowić faceta bo ich czas mija a ona niczyja.Potem szybki ślub.A ze małzeństwo to nie droga usłana tylko kwiatam,to obowiazki ,ktorym najczęsciej kobiety nie potrafia podołać to sa tez rozwody. Dziecko jest ciężąrem,nie chce sie siedziec i go wychowywac bo przeciez "jam nie kura domowa" gotowac NIE bo "jam nie kucharka" etc.etc

Gość gość
a polski facet to by tylko na gotowe czekal, pod nos sniadanie, pod nos obiad, pod nos kolacje! lenie! i tylko kapcie i piwo i tv! zimni w lozku, interesuje ich tylko wodka i piwo! a nie jak w innych krajach jest podzial obowiazkow! kobieta to nie kon do gotowania, zmywania, sprzatania , prasowania, a wy lenie g** robicie!!!!

Gość gość
Ojjooo,ojjj nie przesadzaj,ktora to teraz tak robi te sniadanka i obiadki i pod nosek podsuwa ha ha ha.Wy gotowac nie potraficie,same gotowce i fastfudy ,o prasowaniu nie wspomnę,pralka sama pierze.Jedynie co wam dobrze wychodzi to tipsy i fitness.

Gość gaboraa
Ja swojego znalazłam na epolischwife.pl. Jest to naprawdę świetny portal randkowy.

Gość gość
Oj swietnych portali randkowych jest duzo,ale kogo tam spotkasz tego nikt nie wie