Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Poli

imię Robert

Polecane posty

Gość mama Poli

jak podoba się wam imię Robert? Według mnie jest okropne... Moja siostra nazwała tak synka i nie wiem, jak ma zamiar mówić na takiego brzdąca :o to imię kojarzy mi się z jakimś łysym pięćdziesięciolatkiem

Gość Miranda 38
no niefajne, ale Pola też oklepane :((

Gość gość
bo cala atrakcja i podstawa wyboru imienia to dla wielu slodziutkie zdrobnionko dla maluszka :( znam kilku robertow i zaden nie jest lysym 50 latkiem.imie uwazam jak najbardziej normalne na szcescie nie twojego dziecka a jak siostra bedzie sie zwracac do syna to chyba jej sprawa.moze jest normalna i bedzie mowic po prostu robert.

Gość gość
mi się średnio podoba, ale siostra miała prawo nadać imię takie jak jej się podoba, ty się wykażesz przy swoich dzieciach mam nadzieje że nie będzie to kolejny Kubuś czy Filip

Gość gość
Bardzo ladne imie :) znam kilku Robertow, co do jednego atrakcyjni i inteligentni faceci

Gość gość
Moj brat ma 25 lat i ma na imię Robert. Jest zadowolony ze swojego imienia. Mi też się nawet podoba, brzmi twardo, męsko. To siostra wybierała imię i mogła nazwać dzieci jak chciała. Ważna, że jej imię się podoba.

Gość gość
Mam siostrzeńca Roberta i myślę,że to fajne imię.Ma 7 lat i zawsze był Robertem,po prostu.

Gość gość
kiedy poznałam męża, był dwojga imion: Robert i Mirosław. Wybrałam Mirka i dobrze, tym bardziej, że poprzedniczka miała Roberta:) Dla mnie to imię jest niezbyt atrakcyjne

Gość gość
Jeeeej szwagier Robert chamski,niedouczony bajkopisarz niski lysiejacy ale w miarę przystojny. Kolega Robert niezbyt przystojny i niezbyt inteligentny ,klamliwy, ogólnie nie zaufalabym żadnemu z nich. Obaj przystojni i z lysinka a ma jeden 33 a drugi 28 lat. To moje spostrzeżenia,mojej siostry,mego męża oraz męża siostry i moich dwóch innych szwagrow. Imię mi sie nie podoba.