Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania66644

PIERWSZE SKOJARZENIE Z MIASTEM wpisujcie

Polecane posty

Gość ania66644

warszawa - kraków - poznań - wrocław - gdańsk/gdynia/sopot - szczecin - suwałki - łódź-

Gość ania66644
warszawa - tecza tusk kaczor kraków - smok wawelski poznań - zachod wrocław - euro 2012 gdańsk/gdynia/sopot - morze molo szczecin - morze suwałki - zimno lodowce łódź- patologia

Gość miśkaX
warszawa - stolica, syrenka kraków - Wawel poznań - rogale wrocław - piękna starówka gdańsk/gdynia/sopot - morze szczecin - zad***e suwałki - zimno łódź- kibole

Gość gość
a Białystok to gdzie ? :O

Gość gość
warszawa - legia warszawa kraków - noze i maczety poznań - pyry wrocław - pierwsza milosc gdańsk/gdynia/sopot - morze szczecin - promy do szwecji suwałki - mazury łódź- dresy i kibole

Gość gość
a Radom ??

Gość gość
warszawa - rząd :D kraków - mieszkam tu, więc nie mam jakichś szczególnych skojarzeń oprócz domu poznań - koziołki wrocław - nie wiem w sumie gdańsk/gdynia/sopot - morze szczecin - Niemcy (prawie :P) suwałki - zimno i zad***e łódź- kibole

Gość ania66644 aktualizacja
Zatem aktualizacja: warszawa - kraków - poznań - wrocław - gdańsk/gdynia/sopot - szczecin - suwałki - łódź- Białystok - Radom-

Gość gość
warszawa - pałac kultury, m jak miłość, klan, kraków - patologia poznań - noxelia wrocław - piękne miasto, mosty, zielen , park na wyspie, pierwsza miłość gdańsk/gdynia/sopot - śmierdz portem i rybą :D szczecin - kojarzy mi się ze szpinakiem suwałki - zimno i daleko łódź- brudno szaro kominy

Gość gość 37
Warszawa korki. Kraków Sukiennice. Poznań Pyry. Wrocław Odra. Gdańsk Neptun. Szczecina Port. Suwałki jeziora. Łódź przemysł tekstylny.

Gość gość
warszawa - TUSK kraków - Wawel poznań - chciwi ludzie wrocław - imprezy chlanie gdańsk/gdynia/sopot - imprezy, chlanie, stocznia, chlanie szczecin - morze? stocznia? suwałki - zima łódź- kibole, bieda Białystok - nie wiem... z białym stokiem? To w górach? Radom- eee... chyba to swietokrzyskie? W takim razie bezrobocie, sorki:p

Gość gość
ale matoły :D Szczecin nie leży nad morzem

Gość gość
warszawa - stadion kraków - maczety poznań - koziołki wrocław - bogacze gdańsk/gdynia/sopot - ryby szczecin - statki suwałki - tatarzy łódź- bieda

Gość gość
warszawa - warsaw shore kraków - smok poznań - brak :/ wrocław - pierwsza miłość gdańsk/gdynia/sopot - morze, tusk szczecin - brak suwałki - brak łódź- łódź

Gość gość
jak możecie pisać Warszawa- Tusk jak on jest z Sopotu?! dla mnie Radom- chytra baba Kielce - wieś Białystok - Rosjanie

teraz coś bardziej regionalnie:)ruda sląskamikołówchorzówkatowicetychysosnowiecdabrowa górnicza

Gość gość
warszawa - Stodoła kraków - Studio poznań - hotel Park wrocław - Alibi gdańsk/gdynia/sopot - wakacjeee! balanga! kasia tusk szczecin - nie byłam suwałki - zimno, daleko łódź- Fabryka Trzciny Radom - IRA

Gość PraweaTywea
warszawa - Snoby i nowobogaccy kraków - Wawel, dawna stolica poznań - Gwiazdor, Pyry i inne regionalizmy poznanskie wrocław - BASKA KWARC gdańsk/gdynia/sopot - Solidarnosc, stocznia szczecin - wyspa uznam suwałki - surowy klimat, srogie zimy łódź- brudne ulice i przemysl odziezowy Białystok - rasizm, cerkwie prawoslawne Radom- brud i bieda

Gość gość 37
Ruda Ślaska Aqadrom. Chorzów Huta Batory. Katowice Spodek. Tychy Browary, Sosnowiec Kiepura. Dąbrowa Górnicza Koksownia.

Gość PraweaTywea
ruda sląska - kopalnie, wegiel mikołów - nie mam skojarzen, nei znam tego miasya chorzów - rowneiz nei znam katowice - spodek, Polska Ludowa Tychy - aglomeracja slaska sosnowiec - klotnie ze slazakami :D dabrowa górnicza - Bafbórka :D

Gość gość
warszawa - słoiki kraków - zabytki poznań - koziołki wrocław - http://www.sogoclub.pl/wroclaw gdańsk/gdynia/sopot - wakacje szczecin - kolonie suwałki - moja babcia łódź- smutek

Gość PraweaTywea
a ja powiem Koscierzyna :classic_cool:

Gość gość
warszawa - syrenka kraków - wawel poznań - koziołki wrocław - rynek gdańsk/gdynia/sopot - morze szczecin - port suwałki - zimno łódź- fabryki

Gość Francesco Kretino
ania66644 --- sex warszawa ---- Magda Gessler -kraków ------Piotr Skrzynecki poznań - ------sexy Noxelia wrocław ------dobry hamburger na dworcu -gdańsk/gdynia/sopot - trójmiejskie d**eczki szczecin ---- paprykarz suwałki ----- zad***e i zimno łódź------ fabryczna, bardzo brzydko

Gość gość
Toruń-Rydzyk Bydgoszcz-Łuczniczka Ciechocinek-tężnie Kołobrzeg-morze Świnoujście-prom Zakopane-góry

Gość gość
łódz-bieda? jak dla kogo, jeśli pochodzicie z biedy to jest bieda:D

Gość gość
Warszawa,- stolica, praca dla ludzi z całej Polski. Kraków - niestety ale patologia,:-( Łódż- szarość Wrocław - miasto mostów ,ludzie wulgarni Szczecin- zieleń,zieleń zieleń Białystok - lepiej nie pisać Zielona góra - czyste miasto . Radom - bieda,:-( Kielce - patologia i bieda.