Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jvjsd

jestem samotna smutna chcę sobie coś kupić żeby

Polecane posty

Gość jvjsd

poczuć się lepiej, radośniej, poczuć jakiś sens, jakąs radość, ale nie wiem co, wszytsko wydaje mi się bez sensu.

Gość jvjsd
podrzućcie jakies pomysły, co sobie kupić, co wy byście chciały, co macie na swoihc listach zakupowych ja mogę sobie kupic co tylko chcę, ale problem w tym,z e ja właśnie juz niczego nie chcę

Gość gość
kulki analne

Gość gość
wyjazd na narty w Alpy, zawsze można poznać kogoś ciekawego,

Gość jvjsd
e tam wyjazd, dopiero wróciłam z wycieczki, nie było mnie prawie miesiąc i narazie nie chce mi się ruszac z domu

Gość fajne bluzeczki
perfumy, spodnie, buty

Gość gość
jak już niczego nie chcesz to kup sobie trumnę, połóż się i strzel sobie w ryj.

Gość gość
Płytę książkę. Jeśli duchowo potrafisz się podnieść spędzając czas na odkrywaniu piękna. Może po prostu wyjdź na spacer do parku patrz jak trawa rośnie spójrz w niebo popatrz na wiewiórki. Może nowy zapach. Może extra sukienkę albo kup sobie peruke w której będziesz wyglądała seksi zupełnie inaczej . Ale peruke dobrej jakości za tysiąc przynajmniej. I wyjdź tak na miasto poczuj się inna kobieta usiadz w kawiarni zamów kawę i dobre ciastko. Potem idź do kina. Wszystko w peruce. Zmien się fizycznie może w psychice coś drgnie. Albo pojedz na rekolekcje do jakiegoś klasztoru. Odnajdz siebie głębiej niż dotąd. Rekolekcje kosztują. Można poznać wartościowych ludzi.

Gość gość
Zwierzątko. Żebyś mogła się zająć żywym stworzeniem. Przytulić poglaskac karmić. Psa kota świnkę morska papuge.

Gość jsjsd
oj o zwierzątku marzę, ale myślę logicznie i nie chcę skazywać je na wieczną samotność, bo strasznie duzo pracuję