Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakzapomniec

Polecane posty

Gość gość

proszę pomóżcie . Rozstalam się z chlopakiem z którym jestem w 4 mies ciazy . Nie wiem co mam zrobić żeby o nim nie myśleć , kocham go ale wiem że nie będę z nim szczęśliwa . po prostu on woli imprezy , cpanie , silownie itp

Gość gość
jak woli uzywki to ojciec z niego byłby żaden

Gość gość
sluchaj ja za swoim latałam jak ze mną zerwał trzy miesiące. Nie jestem w ciązy ale wiesz co ? Niedawno bylam go odwiedzić, melina straszna, On w stanie strasznym ( cpanie, chlanie ) i ( o dziwo!!) przeszło mi od razu, pocierpisz troche z początku ale pomysl, ze lepiej, ze tak sie stało. Co On byłby w stanie Ci zapewnić ??

Gość gość
A jak możesz o nim nie myśleć, skoro urodzisz jego dziecko? Skup się na dziecku i sobie, a od niego zacznij wymagać!!! Myslę, ze ty tez lubisz super ciuchy, disco i np. podróże, ale skoro postaraliście się o dziecko, to trzeba zacząc lubic cos innego. Ten chłopak to emocjonalny gówniarz, musi wydorośleć!.

Gość gość
To wiem , dlatego się z nim rozstalam . tylko chce przestac o nim myśleć :-( cały czas powstrzymuje się żeby do niego napisać itp :-/

Gość gość
Wyjdź gdzies ze znajomymi, spotkaj sie z przyjaciolka

Gość gość
Napisz coś rzeczowego, a nie stękaj z powodu swojego stanu emocjonalnego, zresztą i tak będziesz musiała z nim rzeczowo rozmawiać - jak się czujesz, czego potrzebujesz, co lekarz powiedział o ciązy, co będzie potrzebne dla dziecka - wiesz, faceci lubią jak się czegoś od nich wymaga , a jak się sprawdzą, gdy się ich docenia, spróbuj, a nóż cię zaskoczy.

Gość klarrrra
Skup się na sobie, a nie na dziecku. Ci, którzy mówią, że masz się skupiać na dziecku niech lepiej idą zapieprzać na wolontariacie w jakimś sierocińcu 24/7, a nie będą kobiecie takich porad udzielać. S*******ny!

Gość gość
To troszkę trudniejsze , on np mowil mi zebym nie przesadzala z ta ciaza że jak się w nim napije czasem itp to nic mi nie będzie . I że skoro ja nie chce chodzic na imprezy to nie znaczy że on nie może itp