Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w ciazy. 3 miesiace I 2 dni... bardzo chcr tego dziecka ale moj partner jest inneego zdania. Nie zyjemy w pl to obcokrajowiec 2 stycznia mamy wizyte w klinice nie chce tego. Robie eszystko probuje go prsrkonac nic. Chce wrocic do pl ale nie mam jak. Nie mam pieniedzy, nic. Prosze co mam robic? Z pl nikt noe da rady wyslalc mi pieniedzy. Poradzcie mi cos. Ja Kocham to dziecko

Gość gość
a gdzie mieszkasz obecnie?

Gość gość
To żart, czy prawda? Nie szukaj pomocy tu tylko dzwoń do rodziny lub znajomych z polski, żeby C***omogli, przysłali kase na podróż do pl albo sami pojechali po Ciebie

Gość gość
W anglii nie mam jak sie wydostac

Gość Anita 2000
Ja polecam przewozy busami np za taki przewoz moze zaplacic osoba w polsce np przelac pieniadze na konto przewoznika a ty wsiadziesz spod domu i wysiadziesz w polsce pod domem wejdz na internet ten masz jak widze poszukaj przewoznikow zadzwon do polski popros o pieniadze na przejazd, mowiac krotko zrob cos bo my cie netem nie przewieziemy

Gość gość
ej no nie przesadzaj, to nie jakaś Arabia Saudyjska, czy coś takiego. Dlaczego nie masz kasy? nie pracujesz? NIe możesz zgłosić się do kogoś w pl o pomoc? A tam nie masz znajomych, żeby Ci kase pożyczyli?

Gość Anita 2000
A poza tym jak chcesz miec dziecko to nawet sam diabel nie zmusi cie do aborcji , nie zapominaj ze 3-y miesieczna ciaza to juz zycie i takie malenstwo odczuwa bol!

Gość gość
Anita 2000 w samo sedno trafiłaś My Cię nie przewieziemy! możemy podsunąć pomysły jak możesz się stamtąd dostać do polski, ale nie sądze, by ktoś z tu obecnych był na tyle szlachetny, żeby Ci kase pożyczył!

Gość gość
A czy taką ciąże to w ogóle można usuwać? ponad 3 miesiące to sporo

Gość Anita 2000
znam przypadki i 5-cio miesieczne kiedys bylo o tym glosno w moim miescie ale to bestialstwo, no coz szkoda slow na tego typu tematy jak usuwanie ciazy w 3-m miesiacu, a co wlasciwie sie dzialo przez ostatnie 1,5 miesiaca kiedy bylo wiadomo ze jest ciaza bo nie bardzo rozumiem

Gość gość
halo?! już nie potrzebujesz pomocy?

Gość gość
I co usunełaś??

Gość gość
2 stycznia ma usuwać

Gość gość
Przepraszam snie zawsze mam dostep do internetu. Tak to normalne moge tutaj...

Gość Herme
to dopiero 3 mc mozesz isc do jakiejś lekkiej dorywczej pracy i zarobić, do pl jak nie masz tu nikogo nie ma co wracać socjal jest lepszy tam gdzie jesteś tu z opieki dostaniesz 200zl :P

Gość gość
Czy ten facet Cie więzi?