Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie obudzcie się

Polecane posty

Gość gość

dni naszej cywilizacji sa już policzone, wszystko potrwa jeszcze jakieś 15-20 lat oceniam, że system zacznie sie walić najpierw w karajach europy zachodniej, pożniej kryzys rozleje się na całą europe bliski wschód i stany zjednoczone nikt nie będzie wstanie nad tym zapanować, początkowo będzie spokojnie ale głód spowoduje że ludzie wpadną w panike zapanuje haos i ostatecznie zupełna anarchia

Gość Esss
Przede wszystkim to próbują nas ogłupić i dlatego nie powinniśmy ogladac telewizji a z internetu korzystać w dobry sposób. Chca zrobić z naszego mózgu czarną dziurę , żeby przejąć nad nami władzę , a ludzie to wszytsko łapią i się zamieniają w jakies klony , w bezmózgi :) Co do tego co napisales - nie wiem jak jest , nie wypowiadam się na ten temat. Aczkolwiek świat już zwariowal , i czuje ze będzie tylko gorzej , chyba ze teraz zaczniemy z tym walczyć

Gość gość
a wy macie schizofrenię ale jej nie leczycie ?

Gość gość
weźcie to na zimno przemyślcie za 15 lat ludzie w polsce dostana 800-1200 zł emerytury przypominam że inflacja na poziomie 3% oznacza tyle że za te naście lat 1000zł nie wystarczy nawet na worek miału to nie będzie problem kilku ludzi tylko milionów!! wy myślicie że to jest wstanie się utrzymać? w krajach zachodnik te przelicznik sa gorsze!!

Gość gość
ludzie beda mieli tego dośc wyjda na ulice bo najzwyczajnie beda głodować

Gość gość
za kilka lat nikt emerytury nei doczeka w zeszłym roku pochowałam ciocię i wujka oboje mieli 67 lat mój teść zmarł mając 57 lat

Gość gość
jesteście naiwni myślicie że niby czemu podnieśli wiek emerytalny akurat do 67 lat ? wystarczy przez jakiś czas poczytać nekrologi ludzie urodzeni około 1920 cieszą się świetnym zdrowiem i dożywają 90 lat, natomiast pokolenie ich dzieci żyje już o 30 lat krócej niż rodzice

Gość Stary Wuj
To wszystko jest przemyślane ******* szachisty na kilkadziesiąt lat do przodu. Nic nie jest przypadkowe. Kto nie jest lemingiem niech poczyta o NWO

Gość kasztanobiscum
tez tak uważam, ludzi jest coraz wiecej, a ziemia ma ograniczoną powierzchcnię, trzeba wyprodukować płody rolne, jedzenie, rosnie konsumpcjonizm, ludzie chca wszystko miec, pogoń za bogactwem, wierzę w to że za kilkadziesiąt lat będzie kwitł handel organami, bedzie można produkowac ludzi -własnych klonów, którzy bedą nam służyć do przeszczepów, człowiek stanie człowiekowi wilkiem

Gość Stary Wuj
miało być RU/spacja/CHA/spacja/MI szachisty ale ci debile z tego forum tak ustawili filtr cenzury

Gość gość
co będzie to będzie i nie ma co się martwić na zapas po co się zamartwiać przyszłością skoro równie dobrze można umrzeć na raka w wieku 40 lat ? ja o emeryturę się nie martwię

Gość gość
w d***e to mam i twoje lemingowskie teorie :o

Gość Stary Wuj
lemingiem niestety jesteś TY

Gość iwijnhi
kilkadziesiąt osób niszczy wielomilionowy naród, aby samemu zyć w dostatku ! A Wy milczycie !?

Gość iwijnhi
niektórzy z nich chcą aby wsie nosiły ich nazwiska :D co Wy bydło na to , znowu nic ?!

Gość Stary Wuj
Po prostu mam qr..a rozum i potrafię korzystać z Google. To na prawdę nie boli !

Gość Czar Czereśni
Oceniłeś... oceny jakiegoś nolifea to naprawde coś. Idź po leki.

Gość Czar Czereśni
Fani srealu nie mają głosu.

Gość Stary Wuj
"jestem fanką Realu Madryt Tylko skąd możesz mieć pewność, ze strony internetowe, na które wchodzisz nie zostały stworzone przez ludzi, którzy wszędzie widzą sPiSki i POdstępy." ______________________________________________________ Tylko świnia widzi niebo kiedy jest już za późno!. Rozejrzyj się wokół, spójrz w niebo zamiast lampić w TVN. Ślepa jesteś ?

Gość gość
ta ryża świnia Michaił się udziela :D przyleciał na swoim dywanie.....:D

Nie lampię się z TVN, no najwyżej wtedy, gdy chcę się pośmiać, ale nie wierzę w ani jedno ich słowo. Dlaczego zatem mam wierzyć w słowa innych ludzi? Większość ludzi(a w szczególnośc***olaków) uwielbia przewidywać jakąś katastrofę. Nauczmy się żyć, a nie zamartwiać tym, co nastąpi za kilkadziesiąt lat.

Gość Zaklinaczka powozów
Bo srealowcy wszędzie węszą spiski, a przecież to sędziowie zawsze dla nich gwizdają... Żałosne :(

Gość Stary Wuj
A czy ja się zamartwiam ?. Drwię z was biedne ogłupione lemingi !. Ja tam większość już mam za sobą i mam to wszystko w tyle. Martwię się o los swoich wnuków jak patrzę na takich jak wy...

No nawet jeżeli te mecze są ustawione, to nie są ustawione pod Real, a na pewno nie wszystkie jak to niektórzy próbują wmówić. Może i są ustawione, bo nieraz naprawdę dziwi mnie gra niektórych drużyn, a sport przestał być sportem.