Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana233

Znam sprawce a prokuratura milczy

Polecane posty

Gość Ana233

Kilka tygodni temu została zamordowana moja sąsiadka , do zbrodni doszło przed blokiem. Kilka razy widziałam jak przychodził do niej pewien starszy facet , polityk , facet ma żonę i dzieci , nie chce pisać że był jej kochankiem bo nie mam takich dowodów i w ogóle mnie to nie obchodzi , ale jestem pewna że to on ją zabił , a prokuratura próbuje to umorzyć. Kończę licencjat zostało mi już tylko trochę i wyjezdzam na magistrat za granicę , czuje że musze zrobić coś z ta sprawą , a za granicą się ich nie będę już i tak bała. Mam 100 % pewność , przecież wiem jaka to poważna sprawa. Nie chce opisywać tego tutaj , myślę że nie powinnam , ale byłam świadkiem , policja przesłuchiwała mnie i innych mieszkańców , powiedziałam im wszytsko , ale nazwisko sprawcy chyba wystarczy żeby wszytsko zatuszować.. byłam wzywana , rozmawiałam też z prokuraturą i powiedziałam im wszytsko , podziękowali mi , ale sprawa nadal jest niewyjaśniona ,bo facet chodzi na wolności , byłam w prokuraturze a oni zasłaniają się tym , że nie mogą mi nic powiedzieć , ja nie znam sie na prawie , ale widziałam tą sytuację a oni próbują mi wmówić , że sprawca jest nieznany i na razie sprawę musza umorzyć. Sprawca JEST ZNANY

Gość gość
To normalne w tym kraju. Powinnas sprawe naglosnic, sa takie portale rozne od afer prawnych, musisz tez uwazac zeby ci czegos nie zrobili.

Gość gość
Standard i normalka w RP. Mógłbym wiele innych podobnych przykładów przytoczyć. Tu qu..wa i złodziej jest pod ochroną niczym ginący gatunek. Tylko skąd qu..wa wywodzą się c**prokuratorzy ?

Gość Ana233
To zbyt znany polityk , prokuratura się albo boi , albo ma z tego korzyści , nie wiem :) Ale nie wierzę w sprawiedliwość , przynajmniej nie w Polsce

Gość gość
czerwone mendy

Gość gość
widzialas jak ja pod tym blokiem zabil?? tak po prostu wzial i zabil, na trawniku??

Gość Ana233
Nie będę o takich rzeczach tu pisać , to ci widziałam a co nie to nieważne , napisałam że znam sprawcę i nie pisałabym gdyby było inaczej. Mam pewność. Ale chyba każdy bałby się stać osobą , która doniosła na znanego polityka , która była świadkiem.. Nie zamierzem tego tak zostawić , chociażby ze względu na moją zmarłą sąsiadkę. Ale nie wiem co robić

Gość gość
oczywiscie, ze to jest wazne :O rownie dobrze sasidka moze powiedziec ze ty jestes sprawca bo tam bylas i ona ma pewnosc :O na czyjejs pewnosci nie osadza sie prawa :O

Gość gość
Oj oby nie dopadł cię skryty "samobójca" bo on grasuje po RP

Gość Ana233
Zapomnijcie o tym , nie rozmawiajmy już tutaj

Gość Ana233
Zapomnijcie o tym Zmyśliłam to.

Gość Ana233
sprawcą jest Niesioł :classic_cool: