Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to interpretowac Facet

Polecane posty

Gość gość
jak nic do niego nie czujesz to olej, masz jeszcze czas

Gość gość
Cos czuje jednak, ale mam obawy...

Gość gość
wiec daj sobie tez czas

Gość gość
Nie chce ciagle myslec czy mi mowi prawde czy klamie

Gość gość
to powinnas to zakonczyc, bo sama zwariujesz, rozerwij sie , idz miedzy ludzi, ten gosc nie jest szczery inaczej nie mialabys tyle watpliwosci

Gość gość
No wlasnie tak mysle

Gość gość
I do tego te prezerwatywy, powiedzial mi o nich w trakcie pieszczo, ze wcrazie czego je ma przy sobie

Gość gość
To nasze drugie dopiero takie zblizenie, mowil ze juz chcialby, ze mnie pragnie itd ale ja mu odpowiedzialam ze za wczesnie i wiedzial co o tym mysle

Gość gość
wiesz on pewnie mysli, ze sie nim bawisz, prowokujesz takie zlizenia i nic z tego nie wynika, przemysl tez czego sama chcesz i nie prowokuj takich sytuacji bez okreslenia wczesniej granic,

Gość gość
A kopnij Pana w zad i po sprawie. Facet, który jest kobieta poważnie zainteresowany, nie będzie Cię ciągał do łózka i robił cos na siłę! To jest szacunek do kobiety, a nie jakieś sex schadzki. Przychodzi do domu na kawę i zaraz zabiera się za macanki? Oj, ja na Twoim miejscu otworzyłąbym drzwi i powiedziałą ,że juz czas na Ciebie:D Taki kochany, czuły itd a przychodzi jak do agencji, tak? z zestawem. O rety...

Gość gość
Moze i tak mysli, ale chce najpierw poznac reakcje ciala, to comam od razu isc na calosc? I potem moze zalowac, wiem ze on pewny mnie tez nie jest

Gość gość
ile wy macie lat?

Gość gość
Na sile nic nie zrobil, ale przegial wedlug mnie z tymi prezerwatywami, poczulam sie jak w agencji wlasnie, dobrze to okreslilas

Gość gość
to juz wiesz czego chce,a ty nie w takim razie mijacie sie ze swoimi oczekiwaniami :P

Gość gość
No na macanki i pocalunki to obydwoje juz mielismy ochote i to duza wiec o to mi nie chodzi.

Gość gość
Tak, mijamy sie, tyle ze on stwierdzil ze nicna sile i poczeka. Ale ja go poki codo siebie juz nie zaprosze na razie.

Gość gość
Dlatego napisałam, temu Panu dziękujemy. Jeśli zamiast myśleć głową, to myśli główką, to na co Ci taki facet? Nie marnuj życia na takich gości. Numer skasować, albo zablokować i tyle go widzieli. Szanuj siebie, a inni tez będą Cię szanować:)