Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy chodzi mu o seks

czy chodzi mu o seks pytanie do osób raczej starszych doświadczonych

Polecane posty

Podrywa mnie nowy znajomy, nie jest nachalny, to trwa od dłuższego czasu. Mam męża, znajomy o tym wie...chyba również wie o tym, że nie za bardzo mi się układa...Mam również dzieci.. Jest dosyć przystojny, mógłby mieć prawie każdą. Zastanawiam się, czy chodzi mu tylko o sex, czy o coś więcej? Czy jestem "bezpieczna" w jego mniemaniu i nie będę chciała związku, bo juz takowy mam? A żonki są łakomym kąskiem, bo sex w małżeństwie im się pewnie już znudził? Co o tym myślicie? Czy może jednak wiedząc że nie jestem szcześliwa z mężem, myśli o czymś więcej niż sex? Dodam, że jest raczej mądrym mężczyzną. Po rozwodzie, ma dziecko.

Gość gość
ciezko wyczuć musisz to wywnioskowac sama z konketstu jak rozmaiwacie jak sie spotykacie i o czym rozmawiacie, jakby i mial powazne zamiary wobec ciebie i chcialy cie ,,odbic'' mezowi to by ci to komunikował np stwierdzeniami że z nim bys miala lepiej itp... ale nie idz z nim do lozka to bedzie najgorsze co mozesz zorbic

wiem, łóżko na końcu :) fakt, jestem nieszczęśliwa, ale nie chciałabym z deszczu pod rynnę... jak z doświadczenia to czujecie? raczej chodzi mu tylko o sex, prawda? mógłby miec tabuny młodych lasek bez bagażu w postaci rodziny, więc gdyby szukał żony, dziewczyny, to chyba wśród takich by wybierał...

Gość gość
tak, tylko o sex