Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaawrozytarot

tutaj powróże otwieram nowy temat

Polecane posty

Gość gość
Katarzyna 11.01.88 co mnie czeka w 2014

Gość gość
Honorata, 01.08.1984 co mnie czeka w życiu?

Gość agataaawrozytarot
Ania 19 11 91 rok spokoju, odetchniesz z ulgą, prawdziwa stabilizacja uczuciowa, nie widzę daty ślubu, ani niczego ze ślubem zwiazanego, przede wszytskim stabilizacja, nie będzie drastycznych zmian w nastepnym roku, a karty nie okreslają żadnych konkretnych dat, będzie u Twojego boku osoba z którą warto związać się na stałe

Gość gość
daria 16.05.1983 jak widzisz moje życie uczuciowe i czy w nim obok kogoś kto mnie kocha?

Gość agataaawrozytarot
to będzie już ostatnia wróżba na dziś, bolą mnie już oczy i nie dam rady, postaram się zajrzęc tutaj jutro, i w karty i opisac co wychodzi

Gość gość
Honorata, hehe, mnie to jakoś nigdy nie dane, żeby ktoś powróżył ;)

Gość agataaawrozytarot
Patrycja 20.11.92 wg kart poprawa relacji, większe zrozumienie , silne dążenie do zgody, widać sukces w działaniu

Gość gość
zmykam , tyle na dziś. może niech się wypowiedzą osoby którym postawiłam tarota, czy coś się zgadza, ide spać, prawdpodobnie będę jutro to zacznę od kolejnej osoby. pozdrawiam :-)

Gość gość
Dziekuj***ardzo za wrozbe , a czy sie sprawdzi , to zobacze w 2014 roku , oby tak . Jeszcze raz serdecznie dzieki :)

Gość jhsdkwj
Małgorzata 26.02.1988 on 14.03.1976 Czy on mnie kocha? Jaka jest nasza przyszłość? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość gość
Ten ostatni post jest od Ani , przepraszam , ze zapomnialam sie podpisac .

Gość goscgoscgoscgosc
joanna 27 12 1985 milosc- czy bede w szczesliwym zwiazku? zdrowie- czy wyjde z tego i bedzie ok?

Gość gość
Joanna 30.05.1996. Miłość czy ja znajdę, czy urodze w przyszłości synka? Czy coś osiągnę w przyszłości:-)

Gość gość
19/04/1987 sylwia pisalam wyzej ale mam jeszczw jedno pytanie czy uda mi sie sprzedac mieszkanie w 2014r?

Gość gość
pisałam wczoraj o 23 :18 , 1.03.84 Agnieszka , praca męża w 2014

Gość gość
Marta 14.05.1982 co bedzie z moim dzieckiem?czy jego stan ulegnie poprawie?

Kochana wróżko proszę postaw mi karty, czy wkońcu zajdę w upragnioną ciążę ? Agnieszka 19.08.1986

Gość gość
Proszę Cię wróżko powróż mi Monika 02.07.1982 r. Czy w 2014 roku znajdę miłość?

Gość gość
wioletta 06.04.1975r czy maz zacznie mnie lepiej traktowac, czy wkoncu dowiem sie na co choruje i czy wyzdrowieje prosze o odpowoedz

Gość gość
Maria23.10.1982 Co mnie czeka w najbliższym czasie?

Gość gość
Dziewczyny to straszne że powierzacie swoją przyszłość internetowej wróżce... Prawdopodobnie jeżeli dobrze poszukacie to same możecie sobie powróżyć przez internet. A co jeżeli ona napisze że nie zajdziesz w ciążę? Czy uwierzysz to? Czy to cię zdołuje? A jeżeli powie że zajdziesz? Czy uwierzysz w to? Czy będziesz się trzymać tej nadziei? A co jeżeli wróżba się nie spełni? U mnie w rodzinie od po linii mamy jest zawsze jedna kobieta wróżka... choć ja raczej mówię wiedźma :-) która widzi rzeczy, ma sny, wyczuwa i przeczuwa. Moja prababcia, moja babacia, moja mama, ja i moja 5letnia córka. To jest bardziej obciążenie niż dar. Nigdy nie mówię ludziom co mi sie wydaję i co myślę... A co jak się mylę, co jak moja 'wróżba' wyrządzi im krzywdę, niepotrzebnie zmartwi, odwróci uwagę od tego co ważne. Mówię raczej - powinnaś iść do lekarza i zrobić badania; musisz poważnie porozmawiać z mężem o waszych problemach, powinnaś poszukać pomocy psychologa, itd itp. Nie można patrzeć na 2014 rok przez pryzmat horoskopu. To błąd. Zresztą moje życie i 'widzenia' udowodniły mi że z przeznaczeniem (losem) nie da się walczyć i nie ma co się nad nim zbytnio zastanawiać. Trzeba żyć dniem dzisiejszym i starać się pracować nad tym co mamy a nie wierzyć=marzyć że nasz los leży w rękach jednej wróżby.

Gość gość
Sylwia 18 08 1990 co przyniesie mi 2014 rok?

Gość gość
Gościu z 14:49 wiem o czym mówisz niestety :(. Do mnie przychodzą zmarli. Jak byłam mała bałam się tego. Teraz już wiem, że potrzebują modlitwy. Też mam przeczucia, potrafię "urzekać". Niestety przyszłości nie widzę zbyt klarownie, bardziej działa to u mnie na zasadzie przeczuć i symboli w snach.

Gość gość
U mnie jest dokładnie tak samo. Raczej są to symbole... ale z wiekiem nauczyłam się je czytać... rozumiem więcej.Sny nie są tylko dobre... tych złych snów i przeczuć jest aż za dużo. Czasem budzę się zlana potem i chwytam za telefon: - 'Mamo czy coś się stało z dziadkiem?'... tłumaczę jej sen. Myślę że coś sie stanie z dziadkiem... ale nie śmierć raczej poważna choroba. Po południu dziadek pada nieprzytomny na podłogę, zabiera go karetka. Ma poważne ukryte zapalenie płuc. Na szczęście już wszystko w porządku. Ale co tak naprawdę mogłam zrobić? Jak temu zapobiec? Nie mogłam. Zmarłych też widuję. Ale oni zawsze przychodzą z ostrzeżeniem lub przestrogą. Raczej mają dobre intencje. Mój dar to przekleństwo. Ale nauczyłam sie z nim żyć i czasem wykorzystuję go w fajnych celach :-) Mój em ostatnio starał się o pracę. Kilka tygodni czekał na odpowiedź. Każdego dnia nękał mnie: - i co miałaś sen? A ja mówiłam - nie dzisiaj. Aż w końcu pewnego ranka wstałam i wiedziałam że dzisiaj do niego zadzwonią i że tą pracę dostał. Napisałam na kartce i schowałam do książki. Zadzwonili. Pracę dostał. Wysłałam go do książki po karteczkę. Był zły że mu nie powiedziałam :-)

Gość gość
Ja mam wciąż problem z odczytywaniem symboli. Często budzę się oblana potem, nie wiem co się zdarzy, mam złe przeczucie, a tu np. mąż miał wypadek. Choć radzę sobie z tum coraz lepiej, pewnego dnia wstałam rano i byłam przekonana, że moją mamę ktoś okradnie. Zadzwoniłam do niej i kazałam jej pilnować torebki jak oka w głowie, a ona dzwoni po południu, że ukradli jej portfel z pieniędzmi i dokumentami. Najbardziej bałam się zmarłych. I czasem gdy ktoś jest w stosunku dla mnie podły dzieją się mu różne przykre rzeczy :/

Gość jaciekrece222
Urszula 13.02.1985 czy on bedzie kiedys moj?

Gość gość
Aleksandra 24.10.92 co mnie czeka w 2014 roku ? czy będzie ślub ? Proszę o powróżenie :)

Gość gość
Weronika 1989-12- 07 (ja) Ksawery 1985-07-11 ( jestem w nim zakochana) Aleksanra 1987-01-12 ( chyba jego dziewczyna) Czy ja i Ksawery mamy szanse ? Czy on kocha tą swoją dziewczynę (czy na pewno to jego dziewczyna ). Bardzo prosze o odpowiedź.

Gość gość
Droga wrozko Agato:) Jaki bedzie ten rok 2014?Jak bedzie w tym roku z finansami? Co bedzie sie dzialo? Danuta 04.05.1983

Gość ghhjllooo
up up czy wrozka odpowie na reszte pytan?