Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarancza1986justyna

mam tylko jedno marzenie

Polecane posty

Witam. Staramy sie z mezem juz 5.5 roku. Odwiedzalam lekarzy roznych. Hormony w tamtym czasie byly w miare ok. Kazali czekac a ja chcialam miec zrobiona droznosc. W ciagu x czasu jak pani nie zajdzie w ciaze bedzie droznosc. Az trafilam na profesora i on odrazu skierowanie szpital i pierwsze co droznosc. Zabieg przezylam okropnie choc byl ze znieczuleniem ale mniejsza z tym. Jeden jajowod drozny drugi nie drozny.Zyje:-) zaraz po szpitalu wizyta u profesoa dodam tez ze od 3 dc przez 5 dni bralam clo. Usg dopochwowe owulacja nastapila z prawego jajnika to tem ktory mam drozny. Blona sluzowa piekna zdaniem profesora. Duza szansa zeby sie udalo. A wiec dzis u mnie jeszcze 27 dc. Pare dni plamilam ktore zaczelo mi sie w 23 dc i bylo tylko rano. 24 dc to samo 25 dc zero 26 dc rano 27 dc delikatnie caly dzien prawie ale tylko na papierze no a dziesiaj zero sladu plamienia. Jutro powinnam dostac okresu. Jezeli nie przyjdzie w poniedzialek ide na bete ktora lekarz mi taz zalecil zeby sie upewnic. Jesli dostane okresu to bede miala udrazniany drugi jajowod. Mam rowniez nadzerke. Czytalam z ona tez moze powodowac plamienia. No zobaczymy. Moze bedzie jakas chetna pani do porozmawiania ktora jest po hsg lub jest przed. Zapraszam serdecznie

Witam w niedzielny poranek i zapraszam serdecznie

Witam i zapraszam serdecznie