Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza i poronienie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam problem, opiszę pokrótce. Ostatnią miesiączkę miałam 02.11 - po 35 dniowym cyklu. Zazwyczaj mam nieregularne okresy, wcześniejszy cykl trwał 34 dni, teraz nie martwiłam się za bardzo , chciałam iść do ginekologa po nowym roku. Zrobiłam test w zeszłą niedzielę - wynik był negatywny - uznałam więc, że nie jestem w ciązy i okres po prostu się spóźnia, dopiero wieczorem gdy chciałam wyrzucić test zauważyłam drugą ledwo widoczną kreseczkę. W wigilię bardzo bolała mnie głowa - uznałam że to kwestia przemęczenia. W drugie święto popołudniu nagle zrobiło mi się słabo, miałam uderzenia gorąca, dreszcze, Było mi niedobrze, przez dwie godziny leżałam bez ruchu bojąc się, że kiedy się poruszę to zwymiotuję. Wtedy też zaczęło się delikatne plamienie. Był to brązowo-różowawy śluz w minimalnych ilościach. Następnego dnia sytuacja z mdłościami się powtórzyła i nadal plamiłam. Dziś od rana miałam straszne skurcze podbrzusza. Zaczęło się bardzo intensywne krwawienie. Co godzinę zaskoczona zmieniałam przemoczony tampon. W końcu ok 15 poszłam pod prysznic i wtedy zauważyłam to coś. Rozebrałam się i przygotowałam i nagle wypłynęło ze mnie coś dziwnego, było wielkośc***aznokcia u kciuka. Przeraziłam się ale mimo to papierem tego dotknęłam, okazało się że to jakaś błona, Z jednej strony krwiście czerwona, z drugiej lekko różowa, ciągnąca. Później znów krwawiłam i mam tak do teraz. Jeszcze raz wypadło ze mnie takie coś, tylko mniejsze, drobniutkie. Zastanawiam się czy powinnam pojechać do lekarza? Czy poczekać do poniedziałku? Co to może być ? Pomóżcie proszę! Czy to możliwe że byłam w ciąży nawet o tym nie wiedząc? Czy to mogło być poronienie ? Z chłopakiem kochamy się bez zabezpieczenia od kilku lat ale stosujemy tzw stosunek przerywany, on nigdy nie dochodzi wewnątrz... Pomocy proszę!

Gość lkhljo
to nie byla ciaza, poprostu taka miesiaczka, ja od czasu do czasu miewalam taki okres, ogromne skrzepy, do tego mdlosci, biegunka, dreszcze, przeszlam przez poronienie, i przy poronieniu mialam regularne skurcze , doslownie jakbys rodzila, a nie bole brzucha, wetedy nawet tab. przeciwbolowa nie dzialala, test po 10 min nie jest wazny, i czesto pokazuje 2 kreske