Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo chce wyjechac do USA

Polecane posty

Gość gość

Zamierzamy sie starac o dziecko od nowego roku. Ja mieszkam w Angli i przeraza mnie fakt ze dziecko i pozniej cale nasze pokolenie, ma dorastac wsrod turasow i innych muzlumanow! Chce wyjechac do USA bo tam mozlumanie nie maja wstepu a murzyni sa pogardzani. Zyja chrzescijanie i rzadza zydzi. Chyba mi ta anty muzlumanska rzad odpowiada mimo ze to zydowski a zydow i tez nie znosze bo moi wszyscy dziadkowie byli w SS :/ Jestem bardzo confiused!!!!

Gość gość
urodz dziecko w anglii a potem wyjedz do usa jak nie masz ubezpieczenia w usa to zaplacisz za porod bez komplikacji 20 tys dolarow stany sa fajne do zycia gdyby nie to ubezpieczenie jedzenie i podatek od nieruchomosci wysoki a tak to zyc nie umierac tylko robote dobra trzeba miec

Gość gość
Masz racje wyjedz z Anglii, jak ogladam zdjecia znajomych ktorzy zalozyli tam rodziny i jak w klasie na 25 dzieci jest moze 7 bialych i to nie w jednej klasie ale w 4 jakie widzialam, to raczej nie przypadek, ich jest tam za duzo tych czarnych i az ciarki przechodza co to bedzie jak te dzieciaki podrosna:O

Gość gość
Meszkam w USA i mylisz sie. Tutaj pelno jest meksykow, za 50 lat to tu bedzie meksykowo. A murzyni tutaj mają bardzo duze prawa, nie daj Boze cos zle na nich powiesz czy zrobisz. Zeszta bez papierow nawet nie masz co sie wybierac, bo to nie zycie.

Gość gość
Dokładnie jesteś w błędzie ,jeżeli myślisz że Ameryka to kraj białych ludzi ,mieszkałam 5 lat w Illinois ,mój ojciec jest inżynierem wówczas pracował w wielu miejscach na świecie i wówczas było dobrze. Teraz już nie jest fajnie ,nigdy nie będziesz na równi traktowana z rodowitym Amerykaninem .Moja ciotka mieszka tam ponad 30 lat jak przeszła Sandy to zmiotło ich dom z powierzchni ziemi ,do dziś nie otrzymali żadnej pomocy biedują ,tak jak piszesz murzynów tam nie mam .Jak nie ma owszem są i mają większe prawa niż jakaś przyjezdna osoba ,wyjedz tylko uważaj bo skończyć możesz na ulicy .

Gość gość
ludzie to prowo..komuś się nudzi

Gość gość
Jesli juz to do Australii, tam ciezej sie dostac i wieksza selekcja.

Gość gość
Bzdura :D W Anglii to ty na pewno nie mieszkasz. Mieszkajac w WIelkiej Brytanii wiedzialabys, ze "turasow" to tutaj nie ma :D W kazdym razie nie tylu, aby stanowili problem. "Turasi" to inny kraj :P A USA to dopiero jest kolorowe. Nasza poczciwa Europa chowa sie przy nich.