Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do którego miesiąca gondola

Polecane posty

Gość gość

Mamy wózek, gdzie oparcie w gondoli można podnieść i dziecko nie leży zupełnie na płasko. Jak długo korzystaliście z gondoli? Czy 6 miesięczne dziecko będzie w niej jeszcze jeździć?

Gość gość
Mój synek był gondoli tylko do 6 mies.bo była za mała :( ale i nie przydała sie na długo bo mały już zaczął siadać więc ....

Gość gość
Córka miala 6,5 mca jak się przesiedlismy do spacerowki, ale bunt trwał od 4 mca mniej więcej, spacery to była mordega, pomimo podnoszonego oparcia. Akurat to był grudzień kiedy pożegnaliśmy gondole, a miałam nadzieję że zimę jeszcze przejeździ, specjalnie wybieralismy z mężem wózek z dużą i przestronna gondola...

Gość gość
my do 6go bo syn jest duzy i sie nie miescil

Gość gość
mój mały jeżdził już w spacerówce od 5 miesiąca,urodził się w styczniu więc w czerwcu już nie był w gondoli. Jeździł nadal na płasko.

Gość ksap
ok.7 miesiaca była zmiana

Gość gość
zależy, my już mieliśmy spacerówkę jak sąsiadki syn (ten sam wiek, kilka dni różnicy) jeździł jeszcze w gondoli nie wiem do kiedy dokładnie bo potem się mijałyśmy, ale jak ostatni raz ich widziałam mój miał 6 mcy i mówiła że jeszcze mu nie zmienia. ja woziłam w gondoli do 3 mca, potem nam się pasek****ał (wina męża) przeniosłam do spacerówki (rozkładana całkiem na płasko) w tej spacerówce pojeździł 3 mce i kupiłam spacerówkę ritmo. W związku z tym na drugie dziecko czeka nowiutki wózek bo prawie nie zniszczony (oddałam na gwarancję, wszystko naprawione) ;)

Gość gość
Prawie pół roku w gondoli, później się nie mieścił.

Gość ankassskakanka
w gondoli wozisz dziecko tak długo jak nie potrafi samodzielnie, stabilnie siedzieć. Kiedy siedzi już pewnie to możesz zacząć używać spacerówki

Gość gość
U nas na gondoli bylo napisane ze do 6 miesiaca zycia ale moj syn jak skonczyl 4 miesiace robil straszne awantury i wpielam mu spacerowke. Lezal w niej na plasko ale wiecej swiata widzial i spacer od tamtej pory staly sie przyjemnoscia. Przed 6 miesiacem podnosilam leciutko oparcie i jezdzil na pol lezaco. To chyba zalezy od dziecka a gondole tez mielismy nie za wielka wiec lada chwila trzeba bylo zmienic. Mam sasiadke i dla mnie to nie zrozumiale ktora w gondoli wozila corke do roku czasu nawet jak siedziala ladnie a potem wpiela spacerowke :(dziecko nie mialo o co sie oprzec i dopiero jak pediatra ja ochrzanil to zaczela spacerowki uzywac z podparciem pod plecki.

Gość gość
Gdzieś do pół roku. Już siedziała oparta w gondoli bo oparcie było podnoszone. I przeszliśmy na spacerówkę w grudniu. Jest dobrze osłonięta więc było zero problemów

Gość gość
Moj malutki synek do 8 miesiaca !

Gość gość
Moja jeździła 5 miesięcy. Chcialam dłużej ja wozić bo była malutka ale było to zbyt nie bezpieczne. Córka odkąd skończyła 3 miesiace jeździła w gondoli leżąc na brzuchu bo inaczej nie chciała. Na plecach tylko jak już chciała spać a nawet i to nie zawsze. Na początku mi to nie przeszkadzało bo spokojnie sobie leżała. Ale później jak miala coś koło 4,5 miesiąca zaczęła sie strasznie kręcić a następnie przyjmować pozycję do raczkowania i sie kiwac (w domu robiła takie rzeczy wcześniej) Stwierdziłam że lepiej będzie przejść do spacerówki bo z gondoli mogła wypaść.