Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi

właśnie wróciłam

Polecane posty

Gość gość
Nawet nie wiesz jak ja cie dobrze rozumiem, kolezanko :( A co poradzić kedy nie miało sie żadnych doswiadczeń (powaznych) z facetami?

Gość o co tu chodzi
to tylko sie ciesz ze cie nikt nie skrzywdzil/ ale jak sie jakis przyplacze to uwazaj, na piekne slowka, na kwiatki (choc niektorzy sa skapi i nie wydaja pieniedzy na dziewczyne ale to przynajmniej od razu wiadomo o co chodzi, takich omijaj z daleka), na smsy slodkie, na pzedstawinie bratu, znajomym(to o niczym nie swiadczy), na tekty o tym ze poprzednia dzieczyna go skrzywdzila i on sie tak boi (bierze cie na litosc bo wie, ze kobiety zmiekna i beda chcialy pocieszyc) generalnie ostroznie sie zachowuj ale przede wszystkim najwazniejsze sluchaj siebie. ty bedziesz sama widziala co robic, jak cos bedzie nie tak, nie bagatelizuj!

Gość gość
ale faceci chyba sie mnie boją... nie jestem brzydka, wiec nie wiem dlaczego nic sie nie dzieje. nie szukam przygod wiec może to jest problemem?

Gość o co tu chodzi
a po czym sadzisz ze sie boja? esli zalezy ci na przygodach to sie laduj w to bagno ale jesli nie to nie rzucaj sie bez powodu

Gość gość
łatwo powiedzieć, ale do czasu kiedy do naszych dzwi nie zapuka ta wstretna i oglupiająca SAMOTNOŚĆ...

Gość gość
a jakie miasto wróciłas?

Gość gość
co? jakie miasto, przepraszam ale nie rozumiem

Gość greca88
o cotu chodzi!! a kiedys ty ostatnio loda robila i pupci dawala,bo chyba ci orgazm w mozg udeza

Gość gość
po imprezie o 1w nocy ? To musiałabyć jakaś żałosna zaściankowa impreza że tak szybko sie skończyła. Była tak kiepska że musiała autorka jeszcze na forum wpaść bo pełna energii :D a pogląd. . .dramat.

Gość gość
o co tu chodzi---- Ty zyjesz jeszcze??

także odpowiadam. tak wróciłam o 1 z imprezy bo bylo beznadziejnie, dziewczyny same plastikowe lalki a faceci też wszyscy jednakowi, łyse głowy, łańcuchy... co kto lubi. blisko mam do klubów bo mieszkam w centrum miasta;)

Gość Sztefannnn
"blisko mam do klubów bo mieszkam w centrum miasta" xx Jakiego miasta? Pewnie 4 tysięcznego:D

Gość Sztefannnn
Niemożliwe. Ja mieszkam na wsi a wiem, że w tym sezonie łysa pała i łańcuchy są pase.