Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia001

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość ktosia001

Hej. Jakoś 3 dni temu skończył mi się okres. I właśnie 1 dzień po okresie spędziłam go z chłopakiem. Kochaliśmy się- pierwszy raz. Miał od gumkę na penisie lecz nie doszedł we mnie, potem 3 dnia znowu. Od tych 3 dni boli mnie lekko podbrzusze lecz nie mam śluzu jaki występuje przy owulacji. Czy jestem w ciąży, bo bardzo się martwię. Pomóżcie.

Gość gość
Zainwestuj w lepszą antykoncepcję zanim stanie się nieszczęście. My z moim facetem używaliśmy tylko gumek (bez wytrysku wewnątrz) i teraz po 3 mies regularnego współżycia najprawdopodobniej jestem w ciąży.

Gość ktosia001
ja miałam durexy .. i boje się że jestem w ciąży.. czy to możliwe ? że w w 3 dni po okresie mogło dojść do zapłodnienia ? przecież nie miałam jeszcze owulacji ..

Gość ktosia001
i skąd te bóle ?

Gość gość
Też miałam durexy. A owulacji nie da się z pełną dokładnością wyznaczyć, bo mogą następować anomalie i wahnięcia. Ani razu nie kochaliśmy się bez gumki, ani razu nie doszło do wytrysku wewnątrz a mimo to czuję z całą pewnością, że jestem w ciąży. 30 dc i okresu brak, piersi większe, miewam zawroty głowy, ciągle jestem głodna a na domiar złego właśnie zaczęła mnie męczyć zgaga... Badanie krwi niczego nie wykazało, więc do zapłodnienia musiało dojść później niż podejrzewałam owulację - dlatego było za wcześnie na to badanie. :( Gdybym mogła cofnąć czas, poszłabym do ginekologa po tabletki albo w ogóle zachowała wstrzemięźliwość... Zabezpiecz się dobrze póki nie jest za późno :(

Gość ktosia001
jestem jeszcze bardziej wystraszona niż byłam. Jezu .. moze glupio zrobiłam bo mam dopiero 16 lat .. ale z chłopakiem jestem juz z 3 lata i chciałam właśnie z nim to zrobić.. wiem będą gadać że jestem głupia itp no ale trudno stało się.. i teraz tylko bardzo się martwię :(

Gość gość
Boze Ty widzisz i nie grzmisz.

Gość gość
Na razie daj sobie spokój z seksem, dopóki nie załatwisz lepszej antykoncepcji. Nie kuś losu, za młoda jesteś. Ja jestem wprawdzie trochę starsza od Ciebie, ale i tak ewentualna ciąża to dla mnie tragedia. W dodatku nikt nie wierzy w moje podejrzenia, a przecież sama czuję, że coś nie tak z moim organizmem.

Gość ktosia001
Wiem wiem. Daje sobie z tym spokój. Teraz nie ubłagalnie będę czekać do okresu, który chciałabym dostać.. :(

Gość gość
Mam nadzieję, że się doczekasz :( bo ja już chyba nie :( i dziś już wiem, że sama gumka to za mało :(

Gość ktosia001
Dzięki :( Gumka to niestety tylko 50% skuteczności. A robiłaś sobie test ciążowy?

Gość gość
Robiłam badanie krwi w 29 dniu cyklu i niby wyszło, że nie jestem w ciąży, ale czuję, że coś jest nie tak i będę musiała to badanie powtórzyć.

Gość ktosia001
Trzymam kciuki by wyszło że jednak nie jesteś w ciąży. Powodzenia :c A ja czekam na dalsze sugestie.

Gość gość
dzieci do lozek