Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aaa nie umiem tańczyć zaraz mam ślub i co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie za ponad 5 miesięcy mamy ślub... Mój narzeczony ma stresik że np coś zle powie w kościele czy coś... Ja się najbardziej boje na weselu co będzie... Z narzeczonym zawsze tańczymy i jest ok... ale jak mam tańczyc z kims innym to katastrofa!! Nie daje sie prowadzić... Nie mówie, że chciałabym mega supre tańczyć, bo nie każdy wszystko musi umieć ale co zrobić by dać sie prowadzić... Dla niektórych może to dziwne, ale niestety tak mam... Proszę o rady, może ktoś tez tak miał i się wypowie....

Gość gość
Kursik tańca może ?

Gość gość
moze kurs tanca? Masz jeszcze troche czasu. A tak to chyba poprostu - luźno ręce - nogi idą za rękami ,, no i musisz załapac krok partner bo na weselu bedziesz tanczyc i z młodymi i starymi wiec kazdy inaczej.

Gość gość
ale co da kursik jak i tak każdy mężczyzna tańczy inaczej? Chyba że mają sposoby na takie przypadki jak ja...

Gość gość
...ale i tak dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
Mają bo w dobrych szkolach tańca fachowców zatrudniają .

Gość gość
spoko jakoś tak musi być więc jakoś będzie.Jak byłam na weselu brata była tragedia jak Ci wszyscy wujkowie tańczyli jakoś sztywno się czułam ale śmiechu było co nie miara także będzie dobrze ;)

Gość gość
Widać że nigdy nie byłaś na żadnym kursie tańca. Na takich kursach uczą podstawowych kroków (takich jak zazwyczaj ludzie tańczą czyli : dwa na jeden, Disco Fox) jak to załapiesz to zatańczysz z każdym. Potem możesz douczyć się walca albo blusa ale to mało który mężczyzna potrafi tańczyć. Idź na kurs bo warto. Będziesz czuć się pewniej

Gość Chilli Bride
Kurs tak, ale tylko grupowy i dowiedzieć się, czy jest element wymieniania się partnerami. My z mężem chodziliśmy na kurs przed weselem i z mężem tańczyło mi się rewelacyjnie, ale z innymi dalej ciężko, właśnie dlatego, ze tego wymieniania się nie było.

Gość gość
Na każdym dobrym kursie jest wymiana partnerami. Bardzo tego nie lubiłam ale cóż jak mus to mus

ja mam ten sam problem, ja po prostu nie umiem tańczyć i boję się, że będę się poruszać jak pokraka

Gość gość
A może znacie z netu jakieś filmy instruktazowe,jak nauczyć się tańczyć tak po prostu,dwa na jeden no i obroty,bo z tym mam kłopot i tracę równowagę .?pozdrawiam

Gość gość
Dziękuję wszystkim za cenne rady ;) chyba się wybiorę na ten kurs chociaż nie jestem pewna czy to coś pomoże z moimi zdolnościami ;)

Gość gość
A może znacie z netu jakieś filmy instruktazowe,jak nauczyć się tańczyć tak po prostu,dwa na jeden no i obroty,bo z tym mam kłopot i tracę równowagę .?pozdrawiam 29.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość