Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK TAM PO ŚWIETACH ILE BUBLI DOSTAŁYSCIE

Polecane posty

Gość gość

moze zacznne od siebie: komplet beznadziejnej taniej poscieli rozowy szlafrok kapcie:D maz:za male rekawiczki

Gość gość
to chyba nikt cie nie lubi:D:D

Gość gość
DZiwacznego ciucha, który kompletnie nie jest w moim stylu i nie mam go z czym nosic. Ale i tak liczy się pamięć, ciucha najwyzej komus oddam;)

Gość samozłoooo
zadnego, ja nigdy nie dostaje dziadostwa, jak ktos nie ma pomysłu to mnie pyta(rodzice i tesciowie) lub kase dają

Gość gość
Ja wolałabym czekoladki od tego ciucha, dziwię się że komuś nie szkoda było kasy na to, no ale cieszę się, że w ogóle o mnie pamiętali :)

Gość ewaewelinaaa
wino z okazji imienin, nigdy takiego nie widzialam ani o nim nie słyszalam, po ofiarodawcach domyslam sie,ze max 15zł kosztowało, jakby nie mozna bylo kupic np. rafaello, ktore uwielbiam, a jest jeszcze tańsze:D

Gość 123456gosc
ja dostalam same fajne i przydatne prezenty, duzo rzeczy do domu, bo wlasnie sie urzadzmy i prawie nic nie mam, wiec min. mikser, blender, odkurzacz,czajnik :)

Gość gość
Pizame I szlafrok (chcialam) Koc elektryczny (potrzebny) Bony czekoladki torebke (sama wybralam) Baileys najwieksza butelka czekoladki bon na lunch na statku bardzo sie ze wszystkiego ciesze :)

Gość beatka26
ja dostalam bizuterie jedna sama wybieralam druga mi siostra sprezentowala to akurat z tgeo prezentu jestem zadowolona elegancki portfel z tego tez bo moj stray juz szkoda gadac jedyny nie trafiony to swterek taki moherkowy jak dla mnie za gruby i za duzo ale zawsze po domku na zimniejsze wieczory bedzie heh

Gość gość
Z bubli to tylko jeden -wełniane skarpety a mam uczulenie na wełnę :)

Gość gość
czajna gitarę za 2dychu z pepko

Gość gość
Zestaw kosmetyków dla suchej cery (a mam tłustą), nie użyję ich, chyba że krem do rąk tylko- do twarzy nie ma szans, zapychają za bardzo...

Gość gość
Nie dostałam żadnych bubli, bo w mojej rodzinie nikt nie kupuje prezentów na odwal. Wszystko było trafione, bo znamy się, kochamy i interesujemy na co dzień na tyle, że wiemy co kto lubi, a czego nie, co mu się przyda, a co będzie zbędnym kurzołapem.

Gość mia  ta cara
ja dostalam od tesciowej kolczyki.Jestem z jej synem 9 lat a nie zauwarzyla ,ze nie nosze kolczykow :)

Gość gość
Dostałam od teściowej zestaw ścierek :/

Gość gość
Antyperspirant w sztyfcie i kulce od teściowej- przykry troszkę taki prezent, szczególnie że o higienę dbam bardziej niż ona...

Gość LemonD
ani jednego, ja zbieram tylko kasę na święta :D dostałam od swoich rodziców i męża i pewnie w przyszłym tygodniu ruszę na zakupy :D

Gość gośćop
Również nie dostałam bubli tylko pieniądze i kartę podarunkową do C&A.

Gość gość
majtki XXL, gdzie noszę S. Oczywiście prezent od teściowej.

Gość gość
dostalam sukienke ala tunike. ladna ale rozmar xxl gdzie nosze m. wolalabym zwykly sweterek bo tunik nie nosze. wiec prezent bedzie lezal w szafie.

Gość gość
i tesciowa dala kase zonie meza bratu i ona kupila sobie z******ty swterek za 80zł. a mi ta z****** tunike. jestem wsciekla.

Gość gość
Moja teściowa nic nam nie dała. Obdarowała rodzeństwo męża ich partnerów i dzieci. Nas nie. Moi rodzice kupili mi srebrny łańcuszek z wisiorem, mężowi dali kartę upominkową do H&M, a naszej córce sukienkę.

Gość gosia887
Ja dostałam zestaw kosmetyków pure fiji i kartę podarunkową do zary, więc jestem mega zadowolona :)