Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia1976

Pomylił moje imię

Polecane posty

Gość monia1976

Mój mąż znowu pomylił moje imię z inną już 3 raz to samo KASIA. Nie wiem co mam zrobić, z czego to wynika, on twierdzi, że nie zna żadnej Kasi. Chcę iść na wariograf już nawet zapłacił nie mam siły, twierdzi, że ja jestem jedyna i tylko mnie kocha. Już nie wiem co robić, może ktoś mi to jakoś poważnie wytłumaczy co jest grane, proszę!

Gość gość
udajesz głupią? ma inną;O

Gość gość
ja do nich mowie misku i kochanie,i nie pomyla mi sie,to sprawdzona metoda jak raz sie zapomnialam aaaaa..........i tu mialo pasc imie,szybko doszlam do siebie i wmowilam mu ze boli,teraz juz nie myle imoin wszyscy po misku,i gra reszte dopowiedz sobie sama

Gość gość
mi tez sie wydaje ze ma inna

Mąż ? Ja na trochę niższym szczeblu zaangażowania a i tak wysmyknęło mi się nieprawidłowe imię. I to był koniec :( Żadne tam wyjaśnianie, że to niefortunna pomyła :O Kur­wa wyszło tak, że ją zdradziłem. Co absolutnie nie miało miejsca. :O

Raz gdyby się zdarzyło to moooooooże bym chyba zrozumiała... albo i nie :D ale 3 razy?! No bez przesady. Poza tym, Kaś jest tyle, że nie wierze, że nie zna żadnej :D Głupio wyszło :(

Ja tez obstawiam, że jest w szafie jakaś Kasia. Albo była niedawno i głęboko w pamięci zapadła. Nie chce mi się wierzyć, że żadnej Kasi nie zna, czyjegoś imienia używa się odruchowo, z nawyku. Autorko, spróbuj kiedyś "pomylić" jego imię i zobacz jak zareaguje.