Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO PRAWDA ZE NA SLASKU KATOWICE ITD JEST BARDZO DUZO PRACY I DOBRE ZAROBKI

Polecane posty

Gość gość

czy to prawda? Podobno sa tam tanie mieszkania za np 300zł i zarobki minimim 1700 do reki i wzwyz. Podobno łatwo jest o prace. I w ogole bardzo ładnie tam jest.A wy jakie opinie macie?

Gość gość
no co Ty nie wiesz ? przeciez to kraina mlekiem i miodem plynaca pakuj sie i dymaj tam

Gość gość
jedyne co sie zgadza to fakt jest ładnie. jest duzo zieleni, parków, lasów, miasto na mieście, mnóstwo galerii itd. niestety tv pokazuje śląsk cały czas w tych złych barwach- familoki, kopalnie, brud, syf i bieda. oczywiscie sa dzielnice familoków, patologii itd, ale to już jest mniejszosc, i tak nie wyglada cały śląsk, no ale jeśli ktoś wierzy stereotypom. pracy w kazdym razie nie ma jak wszedzie :P

Gość gość
jest cudnie,wprost przecudnie,a pieniadze mozna znalezc na ulicy wystarczy sie schylic ;)

Gość gość
Praca jest

Gość gość
tak, tak. Ludzie bogaci. Nie ma patologi, a załęże to dzielnica nowobogackich. przybywaj do nas.

Gość gość
Każdy może sobie wejść na mapki 3d w google i zobaczyć jak wygląda GŚ. Katowice, Tychy i kawałek Zabrza jeszcze jako tako, a cała reszta z Chorzowem, Bytomiem i Siemianowicami na czele to syf

Gość gość
zeby tam sie wyniesc trzeba pasc na glowe chyba, slask zad***e jakies

Gość gość
ja rozważam zmiane pracy i od pól roku przeglądam ogłoszenia, byłam na kilku rozmowach kwalifikacyjnych i 2 firmom sama odmówiłam w czasie rozmowy - takie warunki były, chociaz w ogłoszeniu bajkowo. Nie ma pracy... no, może fizyczna ale to nie wiem. Mieszkania... hmm... znajomy kupił w familoku za 50tys niedawno - taniocha.. ale nie chciałabym zeby moje dziecko sie w takiej dzielnicy wychowywało. Własciwie dziecko jest społecznie napiętnowane. Inni znajomi wynajmowali za 400zl+czynsz jakis malutki.. ale wyprowadzili sie z tej dzielnicy jak tylko znajoma zaszła w ciąże.. bali sie poprostu. Swoje mieszkanie w normalnym bloku wynajmuje ludziom za 1200 + media - a jest to tylko 35 m Kupiłam je 5 lat temu za 130 tys czyli niemało jak na taki metraż... ale wtedy takie były ceny.. no i lokalizacja super.

Gość gość
mieszkania na śląsku są akurat tanie, sporo taniej się kupi niż w centralnej Polsce