Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka2013

zanik bólu brzucha i mdłości w 8 tc

Polecane posty

Gość marlenka2013

ja zaczynam 8 tydzien ciazy ,bardzo marwie zanikł mi 2 dni temu ból brzucha i mdłości, czuje się fizycznie lepiej, jedynie piersi mnie pobolewają ale też mniej jak wczesniej, do tego nie jestem senna jak wcześniej. Na ostatniej wizycie w 2 tygodnie temu jeszcze nie było widać serduszka. We wtorek ide na usg ale martwie się ze mam ciąze obumarła :(

Gość marlenka2013
nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze te dwa dni, jak brzuch mnie pobolewał to miałam nadzieje ze wszystko jest w porzadku bo dzidzia rośnie i wszystko rozciaga sie, miałam tak samo w pierwszej ciązy ale poroniłam w 9 tygodniu :(

Gość gość
a jak długo miałaś te bóle? Może dobrze, że Ci się skończyły :) To nie musi oznaczać niczego złego :) a wewtorek się wszystkiego dowiesz

Gość marlenka2013
tak praktycznie od niepojawienia się miesiączki miałam takie napięcie w brzuchu, takie rozciaganie pamietam te uczucie z pierwszej ciązy. Nie był to wielki ból. Ciagle tak czułam się jakbym miała dostać miesiaczke a nie dostawałam a naraz wszystko uspokoiło się

Gość gość
ja od 8tyg miałam zanik mdłości, inne dolegliwości miałam. Wczoraj tj 10tc. dowiedziałam się, że ciąża obumarła, tj, poronienie zatrzymane... Ale znam wiele kobiet, które nie miały dolegliwości i mają teraz zdrowe dzieci!

Gość gość
wytrzymasz jakoś te dwa dni. nie zamartwiaj się na zapas :)

Gość marlenka2013
no ja mam chyba obumarła ciąze :( a tak się cieszyłam bo nie miałam plamien tak jak w pierwszej

Gość gość
NIe martw się na zapas. Przecież nie musisz mieć takich samych dolegliwości, może wszystko jest ok, bądź dobrej myśli :) :) :) Ale też przygotuj się na tę smutną nowinę

Gość gość
również u mnie zanik objawów spowodował obumarcie ciazy i miałam łyzeczkowanie

Gość gość
wiesz mi tezw 9 zaniklo wszystkooooooooooooo i niestety nosilam do 13-martwa

Gość marlenka2013
mnie tylko jeszcze piersi lekko bolą i juz nie chodze tak czesto do wc