Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kumpela ma makarony w oknach i myśli że to szyk

Polecane posty

Gość gość

a przecież to wisi tylko w domach tandeciarzy i biedoty. okno nie ma żadnej prezencji. to już chyba lepsze tradycyjne babcine firanki Dodatkowo w jednym pokoju ma takie krótkie firanki w kształcie trójkątów, co już jest totalnym bezguściem i kiczem

Gość gość
he he, masz rację. U moich sąsiadów to wiszą zasłonki spinane w świetle okna i wyglądają jak wymiona krowy :D:D:D

Gość gość
zawsze to jakaś odmiana, jak ktoś miał całe życie zwykłe firanki, co Ci to przeszkadza, chce to ma !

Gość fruziia
Krótkie zasłony zawsze wyglądają tandetnie. Zasłony powinny być długie, mogą być spięte po bokach a jeśli dajemy firany to tylko gładkie, woalowe. Krótkie zasłony to najwyżej w kuchni i żadnych zazdrostek! Bo to też strasznie babcine, no chyba, że ktoś robi kuchnię retro.

Gość gość
a co to są makarony bo nie wiem? :D

Gość gość
najlepsze są horyzontalne żaluzje, i basta

Gość słodka pralinka
U mnie na dzielnicy to w co drugim oknie wiszą takie firanki w trójkąty. Ludzie chyba sądzą, że to eleganckie. A to ma prezencję przykrótkich majteczek.

Gość gościówAAA
makarony to faktycznie tandetą zajeżdżaja. Ale firanek też nie trawię

Gość gość
mam na jednym oknie makaron,bo tak mi pasuje-czy to szyk?Nie sadze

Gość gościówAAA
Ewa333333 a co to jest google też nie wiesz? Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni kolejna bezmyślnie zamieszcza cytat z Nietzschego nie widząc tak naprawdę, co on znaczy. Pewnie rozumie go jak Frytka :D

Gość gość
Najgorsze są tradycyjne firanki. To jak z ubiegłej epoki. No i te firaneczki w trójkąt to faktycznie żenada.

Gość matti222
Tyle ważnych rzeczy się dzieje w skali kraju i świata a ty taki głupi temat zapodajesz gamoniu.Wstydź się łobuzie

Gość gość
Ewa, debilko, p********z o głupotach, jak ktoś zada pytanie, to nie potrafisz normalnie odpowiedzieć? Zgorzkniał stara panno??

Gość gość
Głupia, zacofana, stara, gruba baba, co się dziwisz?

piszesz o sobie? ojej, no to bardzo współczuję, nie wiedziałam, że jest z tobą aż tak źle,,,,

Gość gość
Spadaj. Leć do kuchni garkotłuku, paszę musisz przygotować na najbliższy tydzień przecież. Chociaż nie..... u ciebie to opierdoką to co zostało po świętach.

Gość Zsazsa
Co to za MAKARONY ?

Gość gość
a co was to obchodzi co u sąsiada wisi w oknie??? TYPOWA POLSKA MENTALNOŚĆ!!!

Gość Zsazsa
Stara szmato idź pasierba obracać , skoro ktoś prosi grzecznie to albo odpowiesz albo spier...laj

Gość gość
może i myśli,że to szyk,podoba się jej to ma,co komu do tego,wrednie oceniasz co kto ma w domu, jedne rzeczy mogą mi się podobać inne nie,nie krytykuję jeśli nie, podziwiam jeśli tak,inny człowiek inny gust.

Gość gość
Dokładnie, ta stara panna rozwala każdy topik. Też nie wiem co to są makarony w oknach. Jak ktoś zadaje pytanie, to się odpowiada, ale chamica tego nie wie.

Gość gość
eee niech sobie pisze,ma tak ubogie życie prywatne,że po prostu gdzieś musi choć wirtualnie skupiać na sobie uwagę. Tylko w ten sposób potrafi się dowartościować,podbudować swoje ego,niech pisze.

Gość gość
co za cioły nie widzą co to makarony? Korzystacie z neta a nie potraficie sprawdzić banalnej rzeczy? To zajmie mniej czasu niż stukanie tutak bzdurnych pytń i kompromitowanie się. Widać, że niektórzy nie znają kompletnie możliwosci internetu. Głąb głąbem zostanie

Gość gość
co to sa makarony? zazdroski? ciezko odpowiedziec ale wyzywac to juz latwo sie pisze

Gość gość
niech wyzywa niech klnie widocznie tylko tu może sobie na to pozwolić,trzeba się zlitować

Gość gość
Ja mam makarony, ale nie na oknie, tylko na ścianie :) Nie chciałam, żeby ściana świeciła pustkami. Wszyscy chwalą, że wygląda spoko. Ale na oknie też bym nie zawiesiła, bo to kompletnie niepraktyczne.

Gość gość
a ja tez chcialam zapytac co to makarony, bo ja nie z tej wsi, gdzie sie firanki makaronami nazywa. Makaron to jest w zupie a nie na oknie.